Trucuri prin care va puteti incalzi locuinta, fara sa consumati energie

BUCURESTI - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie


Vremea neprietenoasa, temperaturile foarte scazute si caderile de precipitatii din ultima perioada ne-au determinat sa adoptam fel si fel de solutii care sa ne asigure un confort optim in interiorul locuintelor noastre.

Vremea neprietenoasa, temperaturile foarte scazute si caderile de precipitatii din ultima perioada ne-au determinat sa adoptam fel si fel de solutii care sa ne asigure un confort optim in interiorul locuintelor noastre. Trecerea rapida de  la caldura la frig au avut un efect nedorit asupra sanatatii noastre. Iar cei care nu beneficiaza de o centrala termica proprie mai au inca mult de luptat cu atmosfera rece din case. Pentru a va putea incalzi locuintele fara sa fiti nevoiti sa consumati energie si sa va incarcati facturile la utilitati, va propunem cateva trucuri printre care se numara: un covor calduros, asternuturi groase, dar mai ales instalarea de rulouri exterioare ferestrelor.

Este cunoascut faptul ca un sfert din transferul termic al unui imobil se realizeaza la nivelul ferestrelor, de aceea este foarte important ce sistem alegem sa le protejeze atat in interior, cat si in afara. Modernele rulouri exterioare au fost special concepute pentru a conserva  o anumita atmosfera in interior atat in plin sezon rece, cat si in celelalte anotimpuri ale anului.

Lamelele umplute cu spuma poliuretanica au rolul principal de a impiedica transferul de temperaturi, astfel ca, puteti sa va bucurati de o casa calduroasa iarna si una racoroasa in plin sezon estival, fara cel mai mic consum energetic.

De asemenea, pentru a ”incalzi” putin atmosfera incaperilor in acest anotimp ploios si parca mult prea friguros, aveti nevoie de noi asternuturi atat pe paturi si canapele, cat si pe pardoseli. Covoarele joaca un rol foarte important atat in decorarea, cat si in pastrarea unei anumite temperaturi ale incaperilor tomnatice. Optati pentru cele grose in nuante cat mai vesele care sa atraga caldura.

Schimbati husele canapelelor si ale fotoliilor cu unele confectionate din catifea sau din alt material pufos care dezmorteste atmosfera rece din incaperi. Chiar si draperiile foarte groase in nuante pamantii si cu motive tomnatice au rolul de a da un plus de caldura caselor. Pentru un aspect cat mai placut si primitor amplasati-le tuturor ferestrelor din casa.

Nu uitati insa ca cele mai eficiente solutii pentru incalzirea unei locuinte fara cel mai mic consum energetic sunt reprezentate de modernele si elegantele rulouri exterioare.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/trucuri-prin-care-va-puteti-incalzi-locuinta-fara-sa-consumati-energie