Umbrire eficienta si protectie ridicata, intr-o singura achizitie

BUCURESTI - 4 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Rulourile exterioare din aluminiu confera o multitudine de beneficii, protejand eficient locuinta impotriva razelor solare, a privirilor indiscrete si a altor factori umani sau naturali.

Rulourile exterioare din aluminiu confera o multitudine de beneficii, protejand eficient locuinta impotriva razelor solare, a privirilor indiscrete si a altor factori umani sau naturali.
Solutiile de umbrire reprezentate de rulourile exterioare sunt foarte eficiente, reprezentand o investitie pentru urmatorii 20 de ani. Silentioase si sigure in actionare, rulourile se pot deschide si inchide atat manual cat si electric, iar intretinerea este foarte simpla.
Actionarea simpla si rapida va permite sa obtineti un spatiu umbros si racoros pe timp de vara si un spatiu bine izolat termic pe timp de iarna. De asemenea, sistemele de rulouri exterioare aluminiu izoleaza locuinta si fonic. Rulourile pot fi actionate atat cat doriti, permitand un control total al luminii din exterior.
Rulourile exterioare confera o eficienta protectie anti efractie si de asemenea, protejeaza spatiul dumneavoastra personal de privirile curioase ale celor din jur.
Achizitionati doar rulouri exterioare aluminiu de calitate si veti beneficia de protectie si confort pentru o lunga perioada de timp. Pentru informatii suplimentare despre caracteristicile tehnice ale sistemelor de rulouri exterioare, precum si pentru oferte de rulouri exterioare pret, nu ezitati sa ne contactati. Va oferim produse si servicii de montaj la cele mai inalte standarde.
WEB: www.exterioare-rulouri.ro
Telefon: 0756.834.942
E-mail: vanzari@exterioare-rulouri.ro
Yahoo Messenger: exterioarerulouri@yahoo.com

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru