Un alt fel de aranjament floral

BUCURESTI - 29 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Foarte multe tinere mirese aleg sa isi impodobeasca sala de dans cu fel si fel de flori minunate, iar de cele mai multe ori acestea sunt taiate.

Foarte multe tinere mirese aleg sa isi impodobeasca sala de dans cu fel si fel de flori minunate, iar de cele mai multe ori acestea sunt taiate. Dupa o astfel de petrecere brate intregi de flori isi vor gasi locul in cosurile de gunoi caci unele nu sunt foarte rezistente si mor imediat. Gandeste-te ce buget din tot procesul de organizare nunta merge la cosul de gunoi in stilul acesta. Daca nu esti adepta plantelor in ghivece echipa Creatorii de Nunti iti propune sa optezi pentru un alt fel de aranjament floral – cel realizat din fructe delicioase.

Decorul nunti este unul dintre cele mai importante elemente din intreaga organizare nunta. Asadar, trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita. Cu siguranta fiecare mireasa vrea sa iasa in evidenta si sa isi surprinda placut invitatii, mai ales prin modul in care a ales sa isi amenajeze locul in care va avea loc receptia.

In mare parte toate optiunile curente care stau la dispozitia cuplurilor care isi unesc destinele au fost utilizate, modificate si adaptate in functie de sezon, tema si alte preferinte ale tinerilor. Insa, ceea ce nu stiu viitorii miri este ca mai exista diverse aranjamente de efect care au menirea de a transforma banalele mese in adevarate puncte de atractie pentru invitati.

O alegere inteligenta care pe laga faptul ca arata spectaculos mai salveaza si din buget il reprezinta aranjamentele florale realizate din fructe. Parfumul, culorile, aspectul si faptul ca pot fi servite vor incanta privirile si simturile oaspetilor.

Florile din fructe dau o nota aparte nuntii. In plus, vei scapa de corvoada de la final cand esti nevoita sa arunci o multime de flori care au avut menirea sa te faca sa stralucesti pentru o noapte. Iar aceasta este o alegere nu doar ingenioasa, cu totul aparte, ci si una economica. Cu un singur buget vei pune pe mesele invitilor tai atata flori, cat si fructe. Iar aceste decoruri minunate si delicioase reprezinta ultima tendinta in materie de aranjamente decorative ale unei nunti perfecte.

Alege sa fi originala in decorarea salii de receptie. Daca ai si alete idei ingenioase pe care doresti sa le pui in practica noi suntem aici sa te ajutam. Implica-ne in organizarea nuntii tale si vei avea parte de petrecerea la care ai visat. Creatorii de Nunti sunt mereu la curent cu ultimele tendinte.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre