Un inel pentru toata viata

BUCURESTI - 26 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

„Oportunitatea bate la usa pentru fiecare om, dar va trebui sa-i dea femeii un inel.” (Mae West, actrita americana)

Vei face multe achizitii costisitoare in procesul organizarii nuntii tale precum accesorii de nunta, seturi de nunta, marturii nunta si multe altele. Vei fi ocupata zile intregi proband rochii de mireasa si cautand-o pe cea pe care ti-o doresti. Vei contacta florarii si servicii de catering, vei testa feluri de mancare pentru petrecere si vei cumpara invitatii. Insa, la final, rochia va fi purtata doar cateva ore, florile se vor ofili ziua urmatoare, mancarea va fi terminata, iar cea mai mare parte a invitatiilor vor ajunge in cele din urma ratacite, pe undeva prin casele oaspetilor.

Dar 50 de ani de acum incolo, la aniversarea de aur a nuntii tale vei pretui in continuare verighetele pe care le-ati ales, tu si sotul tau, in acest moment. Ziua nuntii vine si pleca si peste ani de acum incolo, vei ramane doar cu amintirile si fotografiile. Verighetele vor fi purtate in fiecare zi, devenind o parte din tine, iar acum este momentul de a alege aceasta bijuterie, care va fi cu tine pentru tot restul vietii.

De-a lungul istoriei, verigheta a facut parte din ritualul casatoriei, dar nu a fost intotdeauna asezata pe al treilea deget de la mana stanga. Mai intai, un deget apoi un altul au fost alese sa poarte acest inel. Iar de-a lungul istoriei, cu cateva exceptii, doar mireasa era cea care purta inelul. Desi, in prezent, sotii precum si sotiile poarta verighete, acest lucru era rareori intalnit in trecut. Ocazional, biserica romano-catolica din Anglia mentiona aceasta chestiune insistand ca barbatii si femeile, deopotriva, sa poarte verighete. Astazi, mai mult ca niciodata barbatii poarta verighete, probabil deoarece ne-am schimbat ca societate, iar femeile au castigat mai multa putere economica si sociala.

In concluzie, decizia de a cumpara verighetele, va fi alegerea cu cel mai mare impact pe termen lung asupra vietii tale, alta decat cea pe care ai facut-o deja alegandu-ti sotul. Dintre toate alegerile pe care le vei face in urmatoarele luni: accesorii nunta, seturi de nunta, marturii nunta s.a., aceasta este una careia trebuie sa-i acorzi o importanta deosebita.