Usi de garaj absolut suprinzatoare!

BUCURESTI - 4 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Echiparea garajului dumneavoastra cu sisteme moderne de usi -garaj/" title="usi garaj">usi garaj va contribui la realizarea unui ambient elegant. Compania noastra va ofera usi de garaj cu un finisaj exceptional, menite sa atraga privirile celor din jur si sa va aduca o mare satisfactie.

Echiparea garajului dumneavoastra cu sisteme moderne de usi garaj va contribui la realizarea unui ambient elegant. Compania noastra va ofera usi de garaj cu un finisaj exceptional, menite sa atraga privirile celor din jur si sa va aduca o mare satisfactie.
Producem si comercializam usi garaj tip rulou, realizate din panouri robuste, confectionate din aluminiu si umplute cu spuma poliuretanica. Materialele de calitate contribuie la durata de viata a produselor, precum si la aspectul lor.
Usile de garaj tip rulou sunt foarte practice, cu o fiabilitate exceptionala si cu un grad ridicat de rezistenta. Acestea nu sunt afectate de contactul cu intemperiile si se pot actiona atat automat cat si manual.
Aspectul deosebit al usilor de garaj tip rulou va ajuta sa va amenajati cu succes curtea. Puteti alege dintr-o gama larga de culori si modele, personalizand garajul dupa bunul plac. Preturile practicate de noi sunt foarte avantajoase, fiind producatori va oferim cel mai bun raport calitate pret. Daca doriti sa aflati mai multe despre usi de garaj sau oferte personalizate de pret pentru usi garaj rulou, nu ezitati sa ne contactati. Va punem la dispozitie usi de garaj cu un aspect surpinzator si cu o functionabilitate impecabila. De asemenea, va oferim si servicii profesioniste de montaj.
WEB: www.uside-garaj.ro
Telefon: 0757.082.001
E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru