Usi De Garaj De Lemn Versus Usi De Otel

BUCURESTI - 3 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Suntem obisnuiti sa facem comparatii intre PVC si aluminiu cand vine vorba de usi de garaj. De data aceasta insa, ne-am propus sa comparam usile de garaj de lemn cu cele de otel, evidentiind aspectele pozitive ale fiecarui tip de usi.

Suntem obisnuiti sa facem comparatii intre PVC si aluminiu cand vine vorba de usi de garaj. De data aceasta insa, ne-am propus sa comparam usile de garaj de lemn cu cele de otel, evidentiind aspectele pozitive ale fiecarui tip de usi.

 

Usile de garaj de lemn sunt recomandate celor care au case din lemn evident. Sunt cumparate si de catre cei care au locuinte din caramizi, insa mai putin. O usa de lemn este extrem de aspectuoasa si se potriveste perfect unei locuinte din lemn, ca de exemplu o cabana la munte. In zilele noastre, lemnul nu mai prezinta riscul de incendiu, cum se intampla in trecut, pentru ca acum exista substante ce dau lemnului capacitatea de a nu arde atunci cand este in valtoarea focului. Cu alte cuvinte, daca un hot s-ar gandi sa va dea foc la usa de garaj pentru a intra in garaj sau pur si simplu pentru a va face rau, ar avea surpriza sa vada ca usa nu arde.

 

Acelasi lucru se poate spune in mod evident si despre usile de otel, care sunt preferate de marile companii. Usi de garaj de otel o sa vedeti destul de rar la utilizatorii casnici, iar atunci cand o sa vedeti, o sa vedeti de asemenea o resedinta extrem de scumpa. Usile de otel sunt cele mai scumpe usi de garaj existente pe piata, de aceea sunt cumparate in general de oameni care au valori mari in casa si nu doresc sa le lase hotilor nicio posibilitate de a intra in locuintele lor, nici macar prin garaj.

 

Garajul a jucat multi ani la rand portita de intrare pentru multi raufacatori. In trecut, oamenii nici macar nu isi asigurau garajul, lasand cateodata chiar si usa de garaj deschisa pentru aerisire. Problema era ca din garaj se putea trece direct in casa, iar usa dintre garaj si casa nu se incuia cu cheie. Asa se facea ca multi dintre cei care dadeau spargeri in trecut se bazau pe garajele lasate din greseala sau intentionat deschise de catre proprietarii lor. Din fericire, in prezent garajul este ca un buncar greu de spart, multe dintre valorile unei case putand fi pastrate fara nicio problema in garaj, pentru ca acesta este imposibil de atins atunci cand usa sa este construita din otel.

 

Atat usile de lemn, cat si cele din otel, pot fi infrumusetate de catre proprietarii lor dupa cum doresc: prin vopsirea in culori neconventionale, prin aplicarea de elemente decorative, prin lipirea de abtibilduri, prin atasarea de ferestre, etc.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre