Usi garaj realizate din aluminiu de calitate

BUCURESTI - 29 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Site-ul nostru va prezinta o oferta variata de usi -garaj/" title="usi garaj">usi garaj , confectionate din lamele de aluminiu de calitate, vopsite doar in camp electostatic ceea ce va garanteaza o durata mai lunga de viata a lor.

Site-ul nostru va prezinta o oferta variata de usi garaj, confectionate din lamele de aluminiu de calitate, vopsite doar in camp electostatic ceea ce va garanteaza o durata mai lunga de viata a lor. Usile de garaj realizate de noi au o durata de viata de aproximativ 20 de ani, noi va oferim o perioada de garantie de 5 ani, timp in care vom intervenii si va vom ajuta cu drag in cazul in care usa nu va functiona corespunzator.
Pentru realizarea de usi de garaj echipa noastra munceste cu drag si dedicare deoarece tine cont de nevoie clentilor si de importanta lucrului bine facut, care il ma multumi pe deplin. Noi va oferim usi de garaj de cea mai buna calitate, la preturi de producator si realizate din materiale rezistente. In plus, fiecare usa de garaj poate avea integrat un sistem antiefractie, ferestre sau pasaje pietonale.
De asemenea, ele se vor potrivi cu arhitectura casei tale, datorita faptului ca poti alege culoarea in care va fi vopsite sau imprimeul de lemn in care va fi imbracata. Avantajele usilor garaj tip rulou sunt fiabilitatea, usurinta in actionare, silentiozitate. Faptul ca ele nu optureaza spatiul de intare in garaj, este un alt avantaj major. Pentru ca usa de garaj sa functioneze intr-un mod propice, ele trebuie sa fie montate profesionist de catre o echipa cu experienta in domeniu. Faptul ca firma noastra realizeaza usi de garaj si usi garaj rulou, printr-o tehnologie de ultima generatie ne-a atras doar pareri pozitive din partea numarului mare de clienti pe are il avem.
Pentru comenzi si detalii suplimentare:
WEB:www.uside-garaj.ro
Telefon: 0757.082.001
E-mail: vanzari@uside-garaj.ro