Usile de garaj, un plus de siguranta

BUCURESTI - 15 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Masina reprezinta astazi o necesitate iar vremurile in care aceasta era doar un accesoriu au trecut.

Usile de garaj, un plus de siguranta

Masina reprezinta  astazi o necesitate iar vremurile in care aceasta era doar un accesoriu au trecut. Fiecare sofer doreste sa isi protejeze si intretina masina in cel mai bun mod, accesorizandu-si garajul cu toate obiectele necesare dar punand un accent deosebit pe protectia si securitatea acesteia.

Compania noastra va poate ajuta in acest sens oferindu-va o gama larga de usi -garaj/" title="usi garaj">usi garaj ce au in componenta piese de inalta calitate importate din Olanda si Italia. Pe timp de iarna, aceste usi nu permit temperaturii scazute de afara  sa patrunda in garaj, masina dumneavoastra fiind protejata de inghet iar dumneavoastra sunteti scutit astfel de eventualele neplaceri.

Daca doriti sa faceti o investitie pe termen lung, atunci va recomandam achizitionarea de usi garaj sectionale intrucat  acestea au o durata de functionare de minim 25 de ani.  Acest atuu al usilor de garaj sectionale se datoreaza arcurilor care sunt o parte importanta  si care sunt facute sa reziste pana la 25.000 de cicluri de functionare. 

In cazul in care acordati o importanta deosebita aspectului garajului , compania noastra va propune achizitionarea de usi garaj rulou fiindca acestea sunt disponibile intr-o gama larga de culori sau suprafete, inclusiv imitatii de lemn.

Echipa de montaj Scharx este recunoscuta ca fiind printre cele mai profesioniste din tara, datorita experientei pe care o avem in montarea de usi garaj, recunoscuta de clientii nostrii.

Pentru detalii puteti consulta adresa noastra de internet: http://www.scharx.ro iar pentru comenzi ne gasiti la numerele de telefon:  0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non stop)

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/usile-de-garaj-un-plus-de-siguranta