Viata e mai frumoasa cu apartamentele Asmita Gardens

BUCURESTI - 6 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Complexul rezidential Asmita Gardens va ofera conditii moderne de trai, confort desavarsit si un maxim de siguranta.

Complexul rezidential Asmita Gardens va ofera conditii moderne de trai, confort desavarsit si un maxim de siguranta. Pentru inchirieri apartamente in cadrul complexului Asmita Gardens, compania Qi Homes va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte. Complexul este situat in zona Tineretului si va ofera numeroase privilegii pentru o viata cu adevarat frumoasa.
Spatiul pe care il denumim acasa joaca un rol foarte important pentru viata noastra. Aici este locul in care ne relaxam si petrecem clipe minunate alaturi de familie. Pentru a beneficia de cele mai bune conditii, locuri de joaca pentru cei mici, SPA, parcare subterana, supraveghere video si paza non-stop, alegeti Asmita Gardens.
In Asmita Gardens puteti gasi apartamentul la care ati visat intotdeauna. Spatioase, modern utiliate si cu o priveliste superba, apartamentele din cadrul complexului Asmita Gardens reprezinta o investitie pentru confortul si linistea dumneavoastra.
Apartamentele Asmita Gardens  sunt special concepute pentru cei cu un stil de viata modern, pentru care calitatea vietii are intotdeauna intaietate. Toate apartamente Asmita Gardens sunt finisate cu cele mai bune materiale si obiecte sanitare de lux, arhitectura apartamentelor combinand ultimele tendinte in domeniu.
Pentru inchirieri Asmita Gardens si mai multe informatii, contactati-ne. Qii Homes va ofera cele mai avantajoase oferte de inchirieri apartamente Tineretului in complexul Asmita Gardens. Indepliniti-va un vis si alegeti apartamente Asmita Gardens , iar viata dumneavoastra va fi exact asa cum va place. Accesati site-ul companiei www.qihomes.ro sau sunati-ne direct la numarul de telefon: 031 437 95 58.

Despre Kondor Invest

Mai multe informatii pe site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/viata-e-mai-frumoasa-cu-apartamentele-asmita-gardens