“Ziua 2070” Momentul ACUM, poarta catre noua constiinta

BUCURESTI - 27 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social

Vara ţine cu doua zile şi două nopţi mai mult. Pentru orice comandă la libraria online www.elenafrancisc.ro făcută în intervalul 01-02 septembrie 2012 va beneficia de reducere cuprinsă între 20%-70%

“Ziua 2070” Momentul ACUM, poarta catre noua constiinta

Editura Elena Francisc publică cărţi de psihologie transpersonală, spiritualitate şi cărţi care explorează arhitectura interioară a conştiinţei umane.
Unul dintre criteriile fundamentale ale cărţilor Elena Francisc este acela că autorii lor nu sunt nişte teoreticieni, ci mai degrabă nişte experimentatori. Nu sunt dintre aceia care scriu cărţi compilând alte cărţi, ci autori care pornesc de la propria lor experienţă, personală. Uriaşi precum Stanislav Grof, Richard Moss, John Welwood, Byron Katie, Ralph Metzner, Dokusho Villalba şi alţii, au în comun experienţa directă şi personală de conştiinţă.

Trăim timpuri ale comunicării enorme ca volum, dar minime ca intensitate.
Astfel că, în ciuda mijloacelor cu tehnologii avansate, ne înstrăinăm nu numai de ceilalti, dar si de noi însine. Editura Elena Francisc propune de fapt, prin cărtile pe care le scoate, instrumentele întoarcerii către ceea ce suntem cu adevărat: fiinte spirituale.

 
Despre Elena Francisc
Editura Elena Francisc a fost infiintata în urma cu 8 ani de catre Elena Francisc, fost redactor sef alunei reviste glossy de mare tiraj. A creat editura Elena Francisc ca să împărtășească niște lecturi care i se păreau extraordinare. A creat Asociația de Terapii Transpersonale ca să împărtășească experiențele ei cu niște terapeuți din afara țării, care, deasemeni, i se păreau extraordinari.
Este psiholog și psihoterapeut de orientare transpersonală. A studiat la Universitatea din Waterloo, Canada. A avut profesori printre altii pe Stanislaf Grof, John Welwood, Richard Moss.

www.elenafrancisc.ro

Despre Kondor Invest

Vezi mai mult pe site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/ziua-2070-momentul-acum-poarta-catre-noua-constiinta