Eveniment de dezvoltare personala „SARBATORESTE-TI VIATA”

Cluj - Napoca - 1 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, HR

Asociatia “Schimbare Pozitiva” organizeaza in Cluj, in perioada 24-25 noiembrie, cea de-a 3-a editie a evenimentului “Sarbatoreste-ti Viata”, un eveniment de dezvoltare personala dedicat tuturor celor ce vor sa isi traiasca viata ca pe o sarbatoare, cu o atitudine pozitiva in fata dificultatilor vietii.

Eveniment de dezvoltare personala „SARBATORESTE-TI VIATA”

In contextul de astazi, in care fugim dupa fericire si parca si ea fuge de noi, cand ni se pare ca totul merge prost si ca nu mai avem motive sa ne bucuram, Asociatia „Schimbare Pozitiva” iti spune ca viata merita sarbatorita si merita sa o traiesti astfel incat fiecare zi sa fie o sarbatoare!

La evenimentul “Sarbatoreste-ti Viata” participantii nu primesc cadou doar informatii noi, primesc o noua perspectiva asupra vietii ce aduce o stare de entuziasm, bucurie, implinire, de “si eu POT”. Iar aceasta stare este tocmai ceea ce ii va ajuta apoi sa faca schimbari pozitive in viata lor.

Noi cu totii suntem unici, deosebiti, minunati, creativi si meritam o viata implinita!

Cea de-a treia editie „Sarbatoreste-ti Viata” reuneste 14 speakeri (din domenii de activitate diverse- resurse umane, medicina, bioterapie, coaching, psihologie) care vor impartasi din experienta lor, ajutandu-te astfel sa prinzi curajul de a face acele schimbari pozitive pe care acum le tot amani.

Asadar te asteptam sa-ti sarbatoresti viata alaturi de noi daca vrei:

Sa iei atitudine si sa iti sarbatoresti zilnic viata in loc sa fii pasiv

Sa te bucuri de lucrurile simple si frumoase din viata

Sa fii recunoscator pentru ceea ce ai, fara a te mai agata de trecut

Sa iti asumi responsabilitatea propriei vieti, in loc de a trai viata altora

Sa iti construiesti propria fericire in mod constient, in loc sa alergi dupa ea

Ce spun participantii de la editiile anterioare:

“Au fost trei zile fabuloase, trei zile minunate, pline de energie pozitiva. Pentru mine au insemnat enorm de mult. Am primit raspuns la multe lucruri care ma framantau, am intalnit oameni minunati. Ma simt ca si cum as fi citit un metru cub de carte motivationala, ma simt mult mai bogata si asta datorita evenimentului si a invitatilor. Multumesc din suflet pentru aceste zile minunate” Ada Harangozo

 

“Curaj; pace, liniste, calm, incredere, posibilitati infinite, libertate, bunatate, iubire; Raman cu deschiderea la orice informatie, dechis sa primesc informatii benefice de la oricine, raman cu dorinta de a ma dezvolta constant si cu ajutorul exemplelor celor care au vorbit la eveniment; curajul de a actiona conform cu misiunea mea divina;bucurie, pace in suflet; armonie si iubire; detasare si incredere; incredere, calm; incredere in mine; entuziasm, constientizare; mi-am regasit linistea si pacea interioara, plec mai increzatoare in fortele proprii; gandire pozitiva, incredere, vointa.” Asta este ce ne-au spus participantii ca au primit la editia a 2-a a evenimentului.

Detalii despre eveniment pot fi accesate la adresa:

http://sarbatoresteviata.schimbarepozitiva.ro/

 Despre Asociatie (www.schimbarepozitiva.ro)

Asociatia Schimbare Pozitiva isi propune sa ofere o noua perspectiva asupra vietii si sa ii readuca pe oameni pe drumul lor printr-o schimbare pozitiva.

“Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim in ei” – Jacques Salome

Viziunea Asociatiei este de a fi unica organizatie cu acoperire nationala care ofera un loc de intalnire si impartasire dintre cei care ofera servicii in domeniul dezvoltarii personale si cei care cauta o schimbare pozitivă.

Misiunea Asociatiei este de a fi alaturi de oameni si de a-i ghida intr-un moment in care acestia simt ca s-au ratacit, prin crearea unui cadru de intalnire si impartasire de informatii si experienta, locul de intalnire dintre cei care DEJA au facut o schimbare si cei care VOR sa faca o schimbare in viata lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/schimbare-pozitiva/eveniment-de-dezvoltare-personala-sarbatoreste-ti-viata