Hram la Schitul “Nasterea Sf. Ioan Botezatorul” Poiana Marului (Caras-Severin)

Poiana Marului - 16 iunie 2007

Comunicat tip General in Religie

“Putere din cer, Ioane Proorocule, daruieste noua celor ce laudam infricosatoarea si uimitoarea ta minune cea purtatoare de lumina si ca aurul stralucitoare si preamarita, ca luminezi inimile credincioeilor, celor ce cu credinta canta lui Dumnezeu: Aliluia !”
Acatistul Sf. Ioan Botezatorul

Hram la Schitul “Nasterea Sf. Ioan Botezatorul” Poiana Marului (Caras-Severin)

Peste 2000 de credinciosi din zona Banatului sunt asteptati sa participe la sarbatoarea Nasterii Sf. Ioan Botezatorul (24 iunie), hramul Schitului de la Poiana Marului, jud. Caras-Severin, si sa se inchine la ICOANA Maicii Domnului, FACATOARE DE MINUNI din Parohia Maru.
La hram va participa, alaturi de preoti din zona, si Preasfintitul Lucian MIC, Episcop al Caransebesului.
Programul slujbelor oficiate de Preasfintitul Episcop Lucian MIC va incepe sambata seara (23 iunie), la ora 19.00, cu Vecernia si Litia, va continua cu Utrenia si Acatistele Sf. Ioan Botezatorul si al Maicii Domnului, iar duminica (24 iunie) se va savarsi Sf. Liturghie arhiereasca, unde credinciosii sunt asteptati sa se impartaseasca.

Despre SCHITUL POIANA MARULUI

Despre Schitul Poiana Marului
- Hram: 'Nasterea Sf. Ioan Botezatorul' (24 iunie)
- Adresa: Com. Maru, Statiunea Poiana Marului, jud. Caras-Severin, cod 327439
- Acces: Rutier: Drumul inter judetean Caransebes – Hateg - Simeria. Din loc. Zavoi se urmeaza drumul spre Statiunea Poiana Marului (circa 15 km.); C.F.R.: statia Zavoi
- Staret: Monahia Olimpiada
- Telefon: 0751 756 326
Monahia Olimpiada
0751 756 326
schitul.poianamarului@yahoo.com