schoenherr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema schoenherr

 • schoenherr. Legal Tech Hub Vienna

  schoenherr

  Bucuresti - 10 January 2019

  Comunicat de Schoenherr si Asociatii SCA

  ... schoenherr), lansează o invitație către start-up-uri și IMM-uri din România de a se înscrie în cadrul programului accelerator inițiat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: start-up , legal tech , schoenherr

  Vezi toate comunicatele de presa despre schoenherr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul schoenherr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la schoenherr. Informatiile despre schoenherr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul schoenherr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la schoenherr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.