Consiliere Gratuita pentru Accesarea Fondurilor Structurale UE

BUCURESTI - 5 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Ai o idee de investitii si doresti sa obtii cofinantare din fondurile structural ale UE? Schuman Consulting vine in ajutorul tau. Te vom ajuta sa iti pui in practica investitia si sa faci primul pas spre obtinerea unor fonduri nerambursabile de pana la 98% din valoarea proiectului tau.

Consiliere Gratuita pentru Accesarea Fondurilor Structurale UE

Iti vom spune de unde poti obtine fondurile, care sunt documentele necesare si procedurile de urmat pentru accesarea banilor europeni, si iti vom arata cum sa imbunatatesti proiectul tau pentru a spori sansele sale de reusita.

Ce trebuie sa faci? Completeaza formularul online de pe site-ul nostru, sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0744 305 593.
In maxim 48 de ore, unul din consultantii nostrii va lua legatura cu tine pentru a programa o sedinta de consiliere individuala. In cadrul acestei intalniri, iti vom oferi toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre programele de finantare prin care poti obtine fondurile, vom analiza eligibilitatea proiectului si sansele sale de reusita. Iti vom oferi sugestii pentru imbunatatirea acestuia, in vederea cresterii sanselor de obtinere a fondurilor nerambursabile.

Toate acestea fara niciun cost pentru tine. Si asta pentru ca la Schuman credem in idei, si dorim sa legam parteneriate de durata.

Viziteaza-ne acum la www.schuman.ro sau contacteaza-ne telefonic la 0744 305 593.

Despre Schuman Consulting

Schuman Consulting este o firmă specializată în conceperea şi implementarea proiectelor finanţate de fondurile structurale şi de coeziune alocate de Uniunea Europeană pentru România.

Am luat fiinţă în 2008, din iniţiativa unui grup de profesionişti cu experienţă în managementul proiectelor de dezvoltare. Echipa noastră este formată din experţi consultanţi şi traineri pe fonduri structurale, specialişti în proiecte de dezvoltare internaţională şi profesionişti din domeniul dezvoltării durabile.

Expertiza echipei noastre se reflectă în rezultatele obţinute de asociaţii Schuman. Vorbim aici despre participarea la elaborarea de proiecte de dezvoltare în SUA şi Europa de Vest, de colaborări de succes alături de Comisia Europeană, sau de programe dezvoltate în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite. Experienţa internaţională ne permite să lucrăm la cele mai înalte standarde de excelenţă profesională.

Cunoaştem în detaliu cadrul instituţional şi principiile operaţionale ale instituţiilor europene, precum şi ale autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale din România. Suntem la curent cu ultimele noutăţi în cadrul legislativ şi instituţional, şi ne aflăm în permanent contact cu instituţiile publice abilitate cu gestionarea fondurilor UE.
Schuman Consulting
Str. Thomas Masaryk Nr. 1, Et. 5, Ap. 18
Sector 2, Bucuresti
Tel: 0744 305 593
office@schuman.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/schuman-consulting/consiliere-gratuita-pentru-accesarea-fondurilor-structurale-ue