scia7

Comunicate de presa si evenimente pe tema scia7

 • scia7. Smart City Industry Awards, editia 7

  scia7

  Bucuresti - 1 aprilie 2023

  Comunicat de Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate

  Asociația Română pentru Smart City (ARSC) a organizat în data de 30 martie, cea de-a șaptea ediție a Galei Smart City Industry Awards, eveniment dedicat dezvoltării orașelor inteligente din România. Gala a avut loc în foaierul sălii de ple ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: smart city , scia7 , smart city industry awards

  Vezi toate comunicatele de presa despre scia7

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul scia7.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la scia7. Informatiile despre scia7 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul scia7, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la scia7, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.