Scoala de dans Daniel Petre isi deschide portile pentru toti iubitorii de dans intr-o noua locatie

BUCURESTI - 16 februarie 2022

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sport

Sala de dans este locul pe care copilul tau il va frecventa cu placere si pe care il va alege oricand in locul orelor nesfarsite din fata calculatorului sau a smartphone-ului. Prin inscrierea la cursurile scolii de dans Daniel Petre, copilul tau va pasii in lumea dansului sportiv o lume plina de eleganta, frumusete, magie si bucurie acum intr-o noua locatie in sectorul 3 pe Bulevardul Theodor Pallady 287.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 335

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 337
N
Daniel Petre Vals Vienez

Daniel Petre Vals Vienez

 Dansul inseamna bucurie, dansul inseamna viata! 

Daniel Petre

Ce este Dansul Sportiv?

Dansul Sportiv este un sport care înglobează principii de viață cum ar fi socializarea, parteneriatul, disciplina, respectul, munca, coordonarea, un sport care intareste sistemul imunitar si formeaza o postura corporala de invidiat. Dansul sportiv nu e bâțâiala din cluburile de fițe sau de pe TikTok, ci este o artă dusă aproape la limita de sus a perfecțiunii, o disciplină care modelează fizicul și psihicul celui care a ales să-l practice, dansul sportiv înseamna un mod de viață.

In ce constau cursurile de dans pentru copii la scoala Daniel Petre

Cursurile de dans pentru copii implica mai multe metode de dezvoltare foarte complexe ale corpului dar si ale mintii precum motricitatea, rezistenta, coordonarea, memorarea, concentrarea si nu in ultimul rand dezvoltarea emotionala.Stilurile de dans practicate sunt impartite in doua categorii precum categoria Standard: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step si categoria Latino: Samba, Cha-Cha, Rumba, Paso Doble si Jive.

Despre scoala de dans Daniel Petre

Clubul sportiv Daniel Petre organizeaza cursuri de dans pentru copii si adulti, de orice varsta, eficiente nu doar prin invatarea pasilor de dans, ci si prin gasirea unui scop, acela de a-si imbunati existenta, cunoasterea si a-si bucura sufletul.

Antrenorii scolii de dans Daniel Petre cu o experienta de peste 30 de ani in dansul sportiv de performanta, acreditati ca antrenori si arbitrii de Federatia Romana de Dans Sportiv (F.R.D.S) indruma noile generatii prin cursuri adresate incepatorilor, avansatilor dar si pentru performanta. Tot la scoala de dans Daniel Petre se organizeaza cursuri pentru dansul mirilor, atat pentru insusirea pasilor sistematici ai valsului, cat si a miscarilor naturale a unor dansuri mai antrenante.

Inscrierile se pot face la numarul

0765 448 233 

sau pe site-ul 

www.danielpetre.ro

Dansul inseamna bucurie, dansul inseamna viata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scoala-de-dans-daniel-petre/scoala-de-dans-daniel-petre-isi-deschide-portile-pentru-toti-iubitorii-de-dans-intr-o-noua-locatie