Fii sufletul petrecerii la propria nunta urmand cursurile de dans de la Stop&Dance Studio

BUCURESTI - 13 august 2015

Comunicat tip General in Sport

Dansul mirilor este unul dintre momentele - cheie ale oricarei nunti, asa ca totul trebuie sa fie perfect in cele cateva minute in care proaspat casatoritii isi distreaza invitatii cu momentul lor artistic.

Fii sufletul petrecerii la propria nunta urmand cursurile de dans de la Stop&Dance Studio

Pentru ca acest moment sa fie unul ca-n povesti, este important ca mirii sa se ocupe din timp de acest aspect si sa puna la punct toate detaliile unei coregrafii ca la carte. Din fericire, asa cum pentru toate celelalte aspecte ale organizarii exista tot felul de furnizori de produse si servicii, si acest moment poate beneficia de sprijinul si asistenta profesionista a specialistilor, instructori de dans experimentati precum cei de la scoala Stop and Dance.

Iata cu ce te pot ajuta acestia si ce beneficii vei avea daca decizi, impreuna cu jumatatea ta, sa urmati cursurile de dans pentru nunta de la aceasta scoala:

1. Vei invata sa te misti fluid, ca un adevarat profesionist

Majoritatea persoanelor care nu au incercat sa invete sa danseze cu ajutorul unor instructori au de regula miscari rigide si fortate. Profesionistii de la Stop&Dance Studio cunosc foarte bine atat o varietatea miscarilor si a pasilor specifici fiecarui tip de dans, dar si psihologia umana, asa ca nu intampina dificultati in a-si intelege cursantii pentru a adapta metodele de predare in functie de dorintele, preferintele si abilitatile lor. Experienta acumulata pe parcursul unei perioade destul de indelungate in acest domeniu si metodele pedagogice ii transforma in adevarati dascali - prieteni ai cursantilor, indiferent daca este vorba despre copii sau despre cupluri care isi doresc o coregrafie pentru a marca cea mai importanta zi din viata lor.

2. Vei avea libertatea sa iti alegi muzica si stilul de dans

La Stop&Dance Studio, dansul mirilor este dansul pe care si-l doresc viitorii miri. Asa ca, daca nu va doriti sa optati pentru conservatorul vals, puteti alege orice alt stil va trece prin minte si instructorii va vor crea o coregrafie personalizata pentru a va pune cat mai bine in valoare calitatile si talentul de dansatori. Puteti alege rock'n'roll, cha cha, salsa sau chiar un dans popular, in cazul in care ati organizat o nunta plina de traditii si obiceiuri stramosesti. In plus, aveti si libertatea de a va alege singuri melodia sau colajul cu ajutorul caruia vreti sa-i impresionati pe invitati.

3. Vei invata sa te sincronizezi perfect cu jumatatea ta

Cursurile de dans pentru nunta implica prezenta ambilor parteneri, asa ca instructorii experimentati de la stop-and-dance.ro/cursuri_dans_pentru_nunta.html vor face in asa fel incat tu si jumatatea ta sa va regasiti chimia si in pasii de dans si sa nu va limitati la cea pe care o impune relatia voastra speciala. Veti exersa impreuna, veti invata impreuna fiecare miscare si fiecare pas si veti dobandi capacitatea de a va adapta astfel incat sa va sincronizati perfect.

4. Veti deveni mai dezinvolti si mai siguri pe voi

Daca timiditatea a fost cea care v-a oprit pana acum sa fiti sufletul petrecerii, la cursurile de dans de la Stop&Dance Studio va vor ajuta sa capatati mai multa incredere in fortele proprii si sa deveniti mai dezinvolti. Siguranta miscarilor executate corect, exercitiul intens si sub supravegherea profesionistilor si determinarea de dinaintea nuntii vor contribui la asigurarea cadrului perfect pentru ca voi sa evoluati cat mai frumos in ceea ce priveste dansul. Oricat ar fi de mari emotiile in timpul evenimentului cel mare, siguranta ca ati invatat alaturi de profesionisti va va conferi increderea de care aveti nevoie pentru a arata pe ringul de dans precum niste vedete pe covorul rosu.

5. Va faceti singuri programul

Este foarte important sa va ocupati de dansul mirilor din timp, pentru a va putea obisnui cu miscarile si pentru a avea la dispozitie o perioada suficienta pentru a exersa. Cu toate astea, serviciul si celelalte indatoriri nu va vor permite sa lipsiti in miezul zilei pentru cursuri, asa ca la Stop&Dance Studio veti putea sa va configurati singuri programul de cursuri, astfel incat sa nu interfereze cu cel profesional.


Despre Scoala de dans Stop and Dance Studio

Scoala de dans Stop and Dance promoveaza dansul in toate formele sale, cu scopul crearii unui ambient prietenos tuturor celor care se hotarasc sa apeleze la unul dintre serviciile propuse:

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scoala-de-dans-stop-and-dance-studio/fii-sufletul-petrecerii-la-propria-nunta-urmand-cursurile-de-dans-de-la-stop-dance-studio