Scoala de dans Stop&Dance iti pune la dispozitie dansatori profesionisti pentru evenimentele tale!

BUCURESTI - 3 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Iti doresti sa ai parte de momente deosebite la cele mai importante evenimente din viata ta? Fie ca este vorba despre nunti , botezuri ori petreceri private sau corporate, Scoala de dans Stop&Dance iti pune la dispozitie dansatori profesionisti , specializati pe o gama larga de stiluri de dans, la care poti apela oricand cu incredere pentru a marca toate evenimentele la care iei parte!

Dansatori profesionisti , evenimente , nunti ,

Dansatori profesionisti , evenimente , nunti ,

Scoala de dans Stop&Dance Studio aduce dansatori profesionisti la evenimentul tau!

Stop and Dance Studio se asigura ca toate momentele importante din viata ta sunt marcate asa cum se cuvine! Gratie echipei sale de dansatori profesionistiStop&Dance Studio iti garanteaza ca evenimentele pe care le planifici vor fi un succes total!Scoala de dans te imbie cu dansatori profesionisti, cu tehnica ireprosabila, care transforma momentele de dans din cadrul evenimentelor intr-unele de neuitat! Profesionistii dansului de la Scoala de dans Stop&Dance  se asigura ca iti indeplinesc asteptarile si isi pun tehnica la dispozitie, oricare ar fi stilul tau de dans preferat. Coregrafiile spectaculoase, originale si variate, dar si costumele sclipitoare vor transforma momentul de dans al evenimentului tau intr-unul fara cusur, pe care tu si invitatii vi-l veti aminti cu placere.La Scoala de dans Stop&Dance Studio vei gasi intotdeauna  dansatori evenimente  pentru dansuri standard (vals lent, vals vienez, tango, quickstep), dansuri latino (samba, cha-cha, paso doble, rumba, jive, flamenco), dansuri populare (specifice tuturor regiunilor tarii) si dansuri orientale (belly dance).Dansatorii Stop and Dance Studio nu numai ca anima atmosfera la evenimentele la care iau parte, dar se asigura ca toti invitatii se simt excelent!In plus, nu este nici macar nevoie sa te decizi asupra unui singur stil de dans: Scoala de dans Stop&Dance Studio se asigura ca tu beneficiezi de momentul superb de dans pe care ti l-ai imaginat, propunandu-ti combinatii de diferite stiluri de dans.

Serviciile Scolii de dans  Stop&Dance Studio pentru evenimentul tau

Scoala de dans Stop&Dance Studio iti pune la dispozitie in orice moment dansatorii profesionisti care vor anima fiecare eveniment important din viata ta. Serviciile Scolii de dans Stop&Dance , asigurate de dansatorii sai profesionisti, numara: 

  Momente de dans standard (cu una sau doua perechi);
  Momente de dans latino (cu una sau doua perechi);
  Momente de dansuri populare (cu doua perechi);
  Momente de dansuri mixte (cu una sau doua perechi), care includ un program standard si unul latino;
  Momente flamenco (cu una sau doua perechi);
  Momente de dansuri orientale (cu una sau doua dansatoare).

Fiecare moment de dans marca Scolii de dans Stop&Dance  are o durata cuprinsa intre circa 15 si 25 minute si este urmat de invitatii la dans.

Despre Scoala de dans Stop and Dance Studio

Despre Scoala de dans Stop&Dance Studio

Stop and Dance Studio te invita sa deprinzi fascinanta arta a dansului propunandu-ti cursuri de dans deopotriva pentru copii si pentru adulti, cat si lectii particulare si cursuri de dansuri pentru nunta.

Stop and Dance Studio iti pune la dispozitie si dansatori profesionisti pentru toate evenimentele din viata ta!

In prezent, Stop and Dance Studio are doua sali de dans in Capitala - sala de dans Mosilor/Eminescu si sala de dans Domenii/1 Mai - si se pregateste de deschiderea celei de-a treia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scoala-de-dans-stop-and-dance-studio/scoala-de-dans-stop-dance-iti-pune-la-dispozitie-dansatori-profesionisti-pentru-evenimentele-tale