Scoala Japoneza SAKURA, 3 ani de activitate

BUCURESTI - 16 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Cursuri

Povestea noastra a inceput acum 3 ani de la visul unui “indragostit de Japonia ” care si-a dorit sa aduca o parte din Tara Soarelui Rasare aici…

Scoala Japoneza SAKURA,  3 ani de activitate

Am pornit la drum cu mult entuziasm alaturi de un grup de profesori si studenti motivati si incantati sa faca parte din acest proiect educational, dornici sa ajute si sa imbunatateasca permanent Scoala cu idei si solutii.

Scoala Japoneza SAKURA a inceput oferind cursuri de limba japoneza pentru toate nivelele si toate categoriile de varsta, iar interesul crescut al studentilor pentru cultura si limba japoneza a contribuit la dezvoltarea viziunii noastre pe termen lung.

Periodic, am organizat evenimente cu specific cultural japonez ("Formule de politete in limba si cultura japoneza ", "Festival Tanabata", "Concurs de Karaoke in limba japoneza",etc), demonstratii de arte martiale (jujutsu, kendo, aikido), iar pana la dezvoltarea atelierelor culturale dedicate n-a mai fost decat un pas… Astfel au aparut ateliere de origami ,  gastronomie,  mangaceremonia ceaiului .

De-a lungul celor 3 ani de activitate am organizat evenimente interculturale, cu prezentari si demonstratii ale obiceiurilor specifice romanesti si japoneze ( "Ziua de 1 Decembrie la romani", "Festival Setsubun", etc)  cu invitati speciali din Japonia.

Ne-am adresat gradinitelor, liceelor si Universitatilor de profil si ne mandrim ca am dezvoltat parteneriate educationale cu ele.

Nu in ultimul rand, aici a luat fiinta singurul Club de MANGA din Romania, cu peste 200 de studenti care au deprins arta desenarii in creion. Cele mai bune lucrari ale studentilor au fost selectate si au aparut in cele 2 numere ale revistei  de Manga, SAKURA NO HANNA , publicate pana in prezent.

Si acesta a fost doar INCEPUTUL…

Incepand din acest an, Scoala Japoneza SAKURA organizeaza o excursie culturala in Japonia in perioada infloririi ciresilor.

Scoala Japoneza SAKURA, garantia performantei obtinuta intr-un mod placut, interactiv si profesional.

Despre Scoala Japoneza Sakura

Scoala Japoneza SAKURA este singura scoala autorizata de Ministerele Muncii si al Educatiei, prin Consiliul National de Formare Profesională a Adulților (CNFPA), pentru a sustine cursuri de formare de înaltă calitate, exclusiv pentru limba japoneză pentru toate categoriile de varsta.

Povestea Scolii Japoneze SAKURA: http://www.youtube.com/watch?v=fbIs2cuK5bY

www.scoala-japoneza-sakura.ro

https://www.facebook.com/scoalajaponeza.sakura

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scoala-japoneza-sakura/scoala-japoneza-sakura-3-ani-de-activitate