Un cadou de Mos Nicolae mai putin obisnuit

Cluj-Napoca - 7 decembrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Elevii Scolii Particulare Elf din Cluj-Napoca au primit de Mos Nicolae un cadou mai putin obisnuit: colegii lor din clasa a VI-a, coordonati de doamna diriginta Ana-Maria Laszlo, au lansat în dimineata zilei de 6 decembrie 2006 “RADIO ELF,” transmitand în pauza mare dedicatii muzicale, stiri si interviuri pentru toti copiii si profesorii scolii.

Lansarea radioului este rezultatul unui proiect realizat în cadrul orelor de consiliere pe tema comunicarii. Lucrand în echipa si stabilindu-si roluri precise, elevii au pus la punct un regulament de functionare a radioului, au stabilit împreuna care ar trebui sa fie continutul stirilor prezentate si au gandit un sistem de comunicare prin care pot primi sugestii si reactii din partea ascultatorilor.
Iata mesajul din partea copiilor care au lansat ideea “RADIO ELF”:
“Alaturi de celelalte surprize de care vei avea parte începand de acum, RADIO ELF isi propune sa intregeasca bucuria si entuziasmul pe care le trezesc in noi, in fiecare an, sarbatorile de iarna ce ne bat din nou în prag. Ce este RADIO ELF?! Este „radioul” care se va naste, va fi viu si va trai doar din dorinta si vointa fiecaruia dintre voi, elevii Scolii ELF si care ne va ajuta sa invatam unii de la altii sa fim pe zi ce trece tot mai buni...”
Pentru a transmite prima emisiune, elevii au utilizat statia de amplificare si calculatorul din sala multimedia a scolii. Emisiunile realizate vor fi inregistrate si arhivate in format podcast si mp3 pe site-ul scolii, care va aparea in curand in noua sa forma.
Felicitari micilor jurnalisti!

Despre Scoala Particulara Elf

Şcoala Particulară Elf este o instituţie de învăţământ particular autorizată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru ciclul primar şi gimnazial. Misiunea şcolii este dezvoltarea globală a personalităţii copilului, în funcţie de talentele şi aptitudinile individuale.
Carmen Costina, Director de Proiecte, tel. 0742 055321
elfschool@yahoo.com