#scoalametropolitanaarc    

Comunicate de presa si evenimente pe tema #scoalametropolitanaarc

 • #scoalametropolitanaarc. Anunt de deschidere a inscrierilor

  #scoalametropolitanaarc

  Bucuresti - 20 aprilie 2021

  Comunicat de FUNDATIA ROMANIAN BUSINESS SCHOOL

  Fundația Romanian Business School și Școala Gimnazială Metropolitană A.R.C. din București vă invită miercuri 21 aprilie 2021, ora 19:00, la Ziua Ferestrelor Deschise! O întâlnire live pe facebook cu profesorii noștri și echipa de manage ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: debate , #scoalametropolitanaarc , multiculturalism , #scoalaprivata

  Vezi toate comunicatele de presa despre #scoalametropolitanaarc

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #scoalametropolitanaarc.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #scoalametropolitanaarc. Informatiile despre #scoalametropolitanaarc cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #scoalametropolitanaarc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #scoalametropolitanaarc, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.