Campania VIATA PE SCUTER 3 : Cluj Napoca si Targu Mures

Cluj - Napoca - 9 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista SCOOTER FUN, prima revista de scutere din Romania, impreuna cu Politia Romana, continua campania VIATA PE SCUTER. Dupa Brasov, Suceava si Iasi urmeaza Cluj Napoca si Targu Mures.

Campania VIATA PE SCUTER 3 : Cluj Napoca si Targu Mures

Initiatorii proiectului VIATA PE SCUTER, revista SCOOTER FUN, cu sprijinul Politiei Romane, vor incheia prima parte a proiectului cu manifestarile organizate la Cluj Napoca pe 11.11.2008 si Targu Mures pe 12.11.2008.
Evenimentelor vor cuprinde doua etape, una de prezentare si informare a tinerilor scuteristi (etapa desfasurata in cadrul liceelor din orasele selectate), iar cea de a doua va cuprinde o caravana de scutere ce va strabate zonele centrale ale oraselor mentionate, pentru constientizarea fenomenului la nivelul participantilor la trafic.
Campania este sustinuta si cu ajutorul partenerilor principali: UTv, GoPop, Auto Siscar, Terranita Trading, Yes, ambradecor.ro.

Despre SCOOTER FUN EVENTS

Revista SCOOTER FUN, format A5, distributie nationala controlata, PRIMA REVISTA DEDICATA SCUTERELOR DIN ROMANIA, campania VIATA PE SCUTER este realizata cu sprijinul Politiei Romane.
office@scooterfun.ro
info@scooterfun.ro