Campania VIATA PE SCUTER continua la Suceava si Iasi

Iasi - 13 octombrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista SCOOTER FUN, prima revista de scutere din Romania continua campania VIATA PE SCUTER, inceputa pe 25-26 septembrie la BRASOV.

Campania VIATA PE SCUTER continua la Suceava si Iasi

Campania VIATA PE SCUTER, realizata cu sprijinul Politiei Romane, va fi prezenta pe 16 octombrie la Suceava si pe 17 octombrie la Iasi. Evenimentele din cadrul liceelor din orasele mentionate, unde tinerii vor fi informati cu privire la utilizarea corecta a scuterului, la purtarea echipamentului de protectie si la respectarea regulilor de circulatie, sunt urmate de intalniri cu membrii ai comunitatii scuteristilor pentru responsabilizarea acestora si organizarea unei caravane de scutere pentru constientizarea si sensibilizarea tuturor participantilor la trafic. Pe tota durata manifestarilor vor fi distribuite materiale informative cu reguli de baza pentru toti participantii la trafic.

Despre SCOOTER FUN EVENTS

Revista SCOOTER FUN, format A5, distributie nationala controlata, PRIMA REVISTA DEDICATA SCUTERELOR DIN ROMANIA, campania VIATA PE SCUTER este realizata cu sprijinul Politiei Romane.
viatapescuter@scooterfun.ro
info@scooterfun.ro