Campania VIATA PE SCUTER la Ploiesti pe 29.04.2009

Locul desfasurarii: PloiestiPloiesti, Bucuresti, Cluj Napoca

Organizator: revista SCOOTER FUN prima revista de scutere din Romania

Datorita dezoltarii continue a segmentului de scutere aparut in traficul cotidian, campaniile de educare si responsabilizare a utilizatorilor trebuie sa cuprinda o arie de manifestare cat mai larga. Dupa analizele facute in urma campaniilor din 2008 de catre revista SCOOTER FUN, s-a concluzionat ca efectele acestei dezvoltari bruste a fenomenului a dus la o crestere a evenimentelor rutiere cu implicarea scuterelor si a vehiculelor pe 2 roti. Campaniile de prevenire a accidentelor si de constientizare a modului corect de deplasare pe drumurile publice sustinute impreuna cu reprezentantii Politiei Romane au avut ca si efect imediat atragerea unui numar impresionant de tineri catre participarea la trafic in conditiile impuse de lege.
Miercuri 29.04.2009 va avea loc la Ploiesti o noua etapa a campaniei VIATA PE SCUTER si se va desfasura dupa urmatorul program:
- ora 10.00 intalnirea cu reprezentantii Politiei Romane şi ai revistei Scooter Fun in cadrul Grupului Scolar Administrativ de Servicii, intalnire unde vor fi prezentate elemente din legislatie, evenimente rutiere cu implicarea scuteristilor si o serie de concursuri tematice.
- ora 11.30 intalnirea cu membrii comunitatii scuteristice din Ploiesti si jud. Prahova in fata Salii Sporturilor OLIMPIA (cu sprijinul Primariei Municipiului Ploiesti - Administratia Domeniului Public si Privat), concurs de indemanare, urmat de o caravana care va strabate zona centrala a municipiului pentru a constientiza existenta in trafic a utilizatorilor de scutere.

Premiile vor fi oferite de catre: Revista Scooter Fun, Terranita Trading, televiziunea U, Tomas Moto, Motul Romania - P&P Lubricants/ Pol Distribution.

Pentru informatii suplimentare: info@scooterfun.ro sau Dragos Ivanescu - project manager (0744638773)

info@scooterfun.ro

Despre SCOOTER FUN EVENTS

Revista SCOOTER FUN, format 165x235 mm, distributie nationala controlata, 10.000 exemplare, PRIMA REVISTA DEDICATA SCUTERELOR DIN ROMANIA, campania VIATA PE SCUTER este realizata cu sprijinul Politiei Romane.
SCOOTER FUN este marca inregistrata.

Participare: Intrare libera