MOTUL sustine performanta in Campionatul National de Endurocross – Cheile Gradistei 11 iulie 2009.

Locul desfasurarii: Brasov, BucurestiBucuresti, Constanta, Sibiu, Cluj Napoca, Brasov

Organizator: P&P Lubricants

MOTUL sustine performanta in Campionatul National de Endurocross – Cheile Gradistei 11 iulie 2009.

P&P, importatorul lubrifiantilor MOTUL in Romania a fost alaturi la evenimentul in a carui organizare s-au implicat unii din cei mai buni piloti de enduro si rally-raid din Romania.
Manifestarea desfasurata sub moto-ul: Descopera endurocrossul si fii parte a unui adevarat show off-road, a reunit la start piloti consacrati si tineri aspiranti. Traseul de la Moeciu organizat de catre Tele si Alex Garbacea a gazduit etapa a 6a a Campionatului National de Endurocross a sezonului 2009.
Dupa o zi extenunata in care participantii au avut parte de vreme insorita si de reprize de ploaie torentiala, care au facut deliciul publicului, dar au dus si la abandonuri, competitia s-a dovedit una dintre cele mai spectaculoase etape de endurocross din Romania.
Competitia a fost împartita pe mai multe clase de participanti: clasa A – profesionisti, clasa B – Sport, clasa C – Hobby, clasa Quad si premii speciale acordate celor mai bine clasate fete.
P&P i-a premiat pe primii clasati la toate clasele si a acordat premii fetelor care s-au inscris in competitie, premiile constand in lubrifianti si produse pentru intretinere MOTUL.
Clasa A - profesionisti:
locul 1: Frans Verhoven
locul 2: Romeo Duicu
locul 3: Ioan Tara
Clasa B - sport:
Locul 1: Filimon Erwin Zsolt
Locul 2: Ionut Cojocaru
Locul 3: Paul Fratila
Clasa C – hobby:
Locul 1: Bogdan Butiu
Locul 2: Alexandru Anghel
Locul 3: Radu Duicu
Clasa Quad:
Locul 1: Razvan Irimescu
Locul 2: Mihai Bajdechi
Locul 3: George Rusu
Premii speciale pentru cele mai bine clasate fete:
Locul 1: Sorina Sandu
Locul 2: Andreea Goga
Locul 3: Adriana Stanescu
P&P sustine performanta in sporturile cu motor din Romania, MOTUL fiind permanent alaturi de campioni.comunicare@motul-romania.ro

Despre SCOOTER FUN EVENTS

Revista SCOOTER FUN, format 165x235 mm, distributie nationala controlata, 10.000 exemplare, PRIMA REVISTA DEDICATA SCUTERELOR DIN ROMANIA, campania VIATA PE SCUTER este realizata cu sprijinul Politiei Romane.
SCOOTER FUN este marca inregistrata.

Participare: Intrare libera