SCOOTER FUN la Brasov - Viata pe Scuter

Locul desfasurarii: Brasov

Organizator: SCOOTER FUN prima revista pentru scuteristi din Romania

SCOOTER FUN la Brasov - Viata pe Scuter

Dupa lansarea de la Bucuresti urmeaza Brasov.

PRIMA REVISTA INDEPENDENTA DEDICATA SCUTERISTILOR DIN ROMANIA vine in Piata Sfatului din Brasov
Primirea revistei de catre membrii comunitatii scuteristilor din Bucuresti a fost concretizata prin sampling-uri in centrele de vanzare scutere din capitala. Informatii utile, sfaturi, prezentari, toate au facut subiectul primului numar din SCOOTER FUN. Lansarea proiectului VIATA PE SCUTER, in colaborare cu comunitatea scuteristilor din Romania, Politia Rutiera Romana, importatori importanti de scutere din Romania va avea ca efect direct reducerea accidentelor, cauzate de catre driveri de scutere, in trafic. Duminica 13.07.2008 incepand cu ora 14.00 SCOOTER FUN va fi prezenta in mijlocul Organizatiei Scuteristilor din Romania in cadrul intalnirii regulate a clubului din fata Circului de Stat din Bucuresti, unde va fi prezentata revista si se vor face comunicari referitoare la activitatea clubului si respectiv referitoare la planurile revistei.
Si tot pentru a fi aproape de comunitatea scuteristilor din Romania, revista SCOOTER FUN se va deplasa la BRASOV pentru a promova stilul de viata pe doua roti - viata pe scuter. Revista va fi prezenta la o sedinta foto in Piata Sfatului pe 12.07.2008.info@scooterfun.ro

Despre SCOOTER FUN EVENTS

Revista SCOOTER FUN, format 165x235 mm, distributie nationala controlata, 10.000 exemplare, PRIMA REVISTA DEDICATA SCUTERELOR DIN ROMANIA, campania VIATA PE SCUTER este realizata cu sprijinul Politiei Romane.
SCOOTER FUN este marca inregistrata.

Participare: Intrare libera