SCOP Computers


Descrierea companiei SCOP Computers

Despre Scop Computers
Una dintre primele companii de IT de pe piata romaneasca, Scop este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse informatice hardware si software. Fondat in 1994, compania a atins in anul 2004 o cifra de afaceri de peste 50 mil. USD. Scop crede in parteneriat si in puterea acestuia de a transforma comunitatea de IT intr-unul dintre cele mai performante sectoare ale economiei romanesti. Cu o echipa de elita formata din peste 150 de specialisti IT, Scop isi propune sa sustina reteaua sa natioanala de peste 800 de parteneri in promovarea unor branduri de succes cu sunt: Toshiba, Microsoft, HP, Fujitsu Siemens, Kyocera, 3Com, Veritas, Acer.

Despre Toshiba
Toshiba Corporation este leader in sisteme informatice si de comunicare, componente electronice, produse pentru consumatori si sisteme profesionale. Integrarea acestei game largi de competente de catre Toshiba asigura pozitia sa de leader inovator in componente avansate, produse si sisteme. Toshiba are mai mult de 161000 angajati la nivel mondial si vanzari anuale de 53 miliarde dolari.

Divizia de computere a Toshiba Europe GmbH este un furnizor de varf pentru solutii mobile de calcul. Cu sediul central la Neuss, Germania, aceasta divizie este o subsidiara a Toshiba Corporation, aflat pe locul opt la nivel mondial in domeniul computerelor si al electronicelor.

Comunicate SCOP Computers :

Vezi toate comunicatele companiei SCOP Computers.