3Com din nou castigator! Switch 8800 - platforma castigatoare de infrastructura convergenta

BUCURESTI - 28 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

3Com, lider in retele de securitate convergente, anunta in Romania prin SCOP, primirea unei distinctii din partea revistei VARBusiness pentru inovatiile exceptionale din domeniul tehnologiei de top.
Switch-ul 8800 oferit de 3Com, care reprezinta la ora actuala cel mai puternic core switch pentru retelele din organizatii, a fost desemnat castigator la categoria Networking Voce si Date.

3Com din nou castigator! Switch 8800 - platforma castigatoare de infrastructura convergenta

Ceremonia de premiere VARBusiness Tech Innovator, a avut loc in data de 20 octombrie 2005, in San Francisco. Revista VARBusiness, care activeaza in domeniul integrarii tehnologiei, a desemnat 3Com ca fiind castigator cu switch-ul 8800, un Terabit-speed LAN switch care sustine functionalitati avansate de securitate in telefonia IP. Selectia s-a facut din peste 500 de produse inscrise in 11 categorii.

"Inovatii ca cele pe care le-am observat la 3Com demonstreaza rezonanta si vitalitatea industriei", a declarat Laurence M. Walsh, editorul revistei VARBusiness. "De aceste beneficii vor avea parte cititorii furnizori de solutii, dar si utilizatorii tehnologiei moderne". "3Com are un trecut bogat in domeniul inovatiilor si va continua pe aceasta linie prin dezvoltarea si lansarea pe piata a unui portofoliu larg si performant de solutii masurabile de securitate voce si date pentru organizatii, asa cum este switch-ul 8800", a declarat Jim Freeze, senior vice presedinte de marketing al corporatiei 3Com.

Faptul ca VAR si integratorii au ales switch-ul 8800 3Com, datorita inovatiilor si infrastructurii platformei convergente, transmite un mesaj clar: 3Com ofera solutii de networking de cea mai inalta clasa. Clientii organizationali sunt interesati de produse superioare si, din ce in ce mai mult, 3Com se detaseaza de restul competitorilor, obtinand incredera clientilor si partenerilor

In plus, compania va fi prezentata in numarul din 19 decembrie "State of Technology" al revistei VARBusiness, cu articole de profil si descrieri in profunzime ale tehnologiilor folosite si produselor promovate.

Despre SCOP Computers

Despre SCOP
Una dintre primele companii de IT de pe piata romaneasca, SCOP este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse informatice hardware si software. Fondat in 1994, compania a atins in anul 2004 o cifra de afaceri de peste 50 mil. USD. SCOP crede in parteneriat si in puterea acestuia de a transforma comunitatea de IT intr-unul dintre cele mai performante sectoare ale economiei romanesti. Cu o echipa de elita formata din peste 150 de specialisti IT, SCOP isi propune sa sustina reteaua sa natioanala de peste 800 de parteneri in promovarea unor branduri de succes cu sunt: Toshiba, Microsoft, HP, Fujitsu Siemens, Kyocera, 3Com, Veritas, Acer.

Despre Corporatia 3Com
Corporatia 3Com (NASDAQ: COMS) este un furnizor, lider de piata, de sisteme de securitate, solutii convergente de retele de voce si date pentru firme de toate marimile. 3Com ofera o linie ampla de produse inovatoare sustinute de vanzari de ordin mondial si suport care exceleaza in distribuirea serviciilor de valoare clientilor sai.

Prin divizia sa TippingPoint, 3Com este lider la furnizarea sistemelor de siguranta care ofera protectie completa, protectie de infrastructura si protectie performanta pentru corporatii, agentii guvernamentale, furnizori de servicii si institutii academice.
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati SCOP, tel. 021/301.57.95 (persoana de contact – Ioana Ciolpan, Manager Comunicare, SCOP Computers).
ioana.ciolpan@scop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scop-computers/3com-din-nou-castigatorswitch-8800-platforma-castigatoare-de-infrastructura-convergenta