SCOP a organizat cea de-a IX-a editie a Intalnirii Anuale a Partenerilor SCOP

BUCURESTI - 22 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 12 septembrie 2005 – SCOP a organizat, in perioada 8 – 11 septembrie, editia cu numarul noua a intalnirii Anuale a Partenerilor SCOP. Evenimentul a avut loc in incinta complexului Delfinul din localitatea Sfantul Gheorghe si a reunit reprezentantii celor mai importante companii active pe piata romaneasca de IT.

SCOP a organizat cea de-a IX-a editie a Intalnirii Anuale a Partenerilor SCOP

Intalnirea a avut drept obiectiv principal prezentarea unor noi directii strategice de dezvoltare a afacerii pentru companiile care isi desfasoara activitatea in cadrul pietei IT.

Aceste directii se bazeaza pe valorile parteneriale promovate de catre SCOP, inca de la inceputul activitatii, materializate in avantajele tehnologice si comerciale pe care compania le ofera colaboratorilor sai.

"Parteneriatul reprezinta una dintre valorile fundamentale ale echipei SCOP. Inca de la inceput, succesul nostru s-a bazat pe relatia extraordinara pe care am construit-o cu distribuitorii si furnizorii nostri si care reprezinta capitalul cel mai important al companiei. Vom ramane consecventi acestei directii de dezvoltare, investind in continuare, in mod constant, in aceasta relatie", a declarat Alexandru Visan, Director General SCOP.

La intalnirea Anuala a Partenerilor SCOP - editia 2005 au participat furnizori importanti de echipamente si solutii IT pentru afaceri (Hewlett-Packard, Microsoft, Fujitsu Siemens, Kyocera, Nashuatec, Freecom, 3Com), precum si peste 50 de companii distribuitoare. Reprezentantii SCOP au prezentat strategia companiei privitoare la dezvoltarea sectorului de solutii cu valoare adaugata. Acest segment cuprinde solutii de securizare a informatiei, de management al documentelor, de mobilitate si de planificare a resurselor organizationale.

Pe langa intalnirile si discutiile lucrative, organizatorii le-au pregatit participantilor la intalnirea Partenerilor SCOP 2005 si un program deosebit de relaxare si divertisment. Astfel, invitatii au avut ocazia de a se intalni si de a interactiona cu personalitAti artistice indragite - echipa Carcotasilor – in formatie completa, Florin Piersic Jr. si Loredana.

Despre SCOP Computers

SCOP se situeaza in topul autohton al companiilor de IT, fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse informatice hardware si software. Fondata in 1994, compania a atins o cifra de afaceri de peste 50 milioane USD in 2004. SCOP este distribuitor exclusiv in Romania al marcilor Toshiba, Kyocera, 3Com si Borland. De asemenea, comercializeaza si promoveaza, in cadrul unor parteneriate solide si de succes, numeroase alte mArci de primA mArime ale industriei: Microsoft, Hewlett-Packard, Fujitsu Siemens, Veritas, Acer.
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati SCOP, tel. 021/301.57.95 (persoana de contact – Ioana Ciolpan, Manager Comunicare, SCOP Computers).
ioana.ciolpan@scop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scop-computers/scop-a-organizat-cea-de-a-ix-a-editie-a-intalnirii-anuale-a-partenerilor-scop