Scop Computers anunta un nou parteneriat

BUCURESTI - 28 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

2108-22.9

Cu ocazia conferintei "Securitatea sistemelor informatice si de comunicatii", editia a II-a, organizata de Finmedia in 21 septembrie 2004, Scop Computers anunta un nou parteneriat.


Enterasys Networks a semnat un parteneriat de distributie cu unul dintre cei mai puternici distribuitori din Romania, Scop Computers.

Enterasys Networks se considera a fi o alternativa solida la jucatorul nr. 1 din piata de networking. Enterasys furnizeaza infrastructuri si solutii de networking pentru cele mai de succes companii din lume.

Scop Computers este unul din principalii pomotori de solutii IT&C pe piata romaneasca.
" Cautam un distribuitor care sa aduca valoare adaugata, care sa ofera solutii completa, scalabile si care construieste parteneriate strategice cu cei mai importanti Integratori de Sistem. Scop Computers a indeplinit viziunile noastre“spunea Dr. Knut Brückmann, Enterasys Regional Manager for CEE.

"Acest nou parteneriat cu Enterasys va oferi noi oportunitati de afaceri clientilor nostri.Serviciile de retea traditionale, cum ar fi file si printer sharing, e-mail, si acces Internet sunt considerate cerinte de baza pentru o organizatie, in timp ce, solutiile VoIP, videoconferinta si alte asemenea solutii genereaza oportunitati pentru companie, sporesc productivitatea, reduc costurile si ofera avantaje competitive. Folosind solutiile Enterasys organizatiile pot fi mai eficient administrate si mai securizate" spunea Dl. Alexandru Visan, Managing Director Scop Computers.

Despre SCOP Computers

In domeniul echipamentelor de networking, SCOP Computers este distribuitor autorizat pentru: 3Com, D-Link, AMP, LevelOne, Triton, Sphere Communications.
Între firmele de distribuţie de echipamente IT şi soluţii din România, Scop Computers – înfiinţată în 1994 ca parte a grupului SCOP (1990) – şi-a câştigat o certă reputaţie. În cei peste 10 ani de activitate, compania a reuşit deopotrivă să educe si sa impulsioneze dezvoltarea pieţei de profil, dar şi să-i satisfacă exigenţele. Orientarea constantă spre client şi calitate a reprezentat vectorul unei evoluţii dinamice. Reţeaua partenerilor din Bucureşti şi din ţară, colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama largă de produse, flexibilitatea şi complexitatea soluţiilor oferite constituie o excelenta carte de vizită, care a propulsat Scop Computers în topul firmelor din domeniu.

DIANA CHILARIDIS
cdiana@scop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scop-computers/scop-computers-anunta-un-nou-parteneriat