Krammer & Wagner anunță lansarea Family Center în Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea

BUCURESTI - 14 iulie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Family Center este un proiect dezvoltat de Real4You în parteneriat cu Oasis Consulting, ce se va deschide în Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea. În toate cele trei locații, Family Center va fi dezvoltat lângă magazinul Kaufland.

Krammer & Wagner anunță lansarea Family Center  în Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea

Cu o experiență de peste 20 de ani în property management, marketing, vânzări și închirieri și o abordare eficientă a dezvoltării sustenabile, Krammer & Wagner este bucuros să anunțe deschiderea unei galerii comerciale ce răspunde exact nevoilor pieței în acest moment: Family Center este un proiect prietenos, ce pune la dispoziția consumatorilor, în același areal, tot ce au nevoie.

După cum sugerează și numele, Family Center dorește să ofere familiilor prețuri atractive, o gamă diversificată de produse și distracție. Toate cele trei proiecte – din Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea – au drept ancoră magazinul Kaufland, deschis deja. Conceptul Family Center a fost deja dezvoltat cu succes în Austria, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și Croația.

Doamna Theresia Wilfinger, Managing Director Krammer & Wagner Project Development SRL a declarat cu această ocazie: ”În ciuda momentului dificil, chiriașii internaționali continuă să joace cartea expansiunii, acordând însă și mai multă atenție în selectarea locației și a dezvoltatorului. Family Center este un proiect solid și, de aceea, noi ne aflăm în 2010 în poziția privilegiată de a inaugura noi locații. Ma mult decât atât, invităm pe cei interesați de închirierea unui spațiu în cadrul acestor proiecte deosebite să ne contacteze direct.”

Family Center înseamnă o îngemănare reușită între locație, mixul de chiriași, mărime și funcționalitate:

Family Center Botoșani
Poziționat pe Bd. Eminescu nr. 4, Family Center Botoșani dispune de 6.201,08 mp suprafață construită, 6.045 mp suprafață închiriabilă și are drept ancoră magazinul Kaufland, deschis în ianuarie 2010, ce dispune de o suprafață de 5.500 mp. Centrul comercial va pune la dispoziția vizitatorilor 510 locuri de parcare și 9 magazine ale unor branduri cunoscute pe piață, printre care putem enumera: Carmolimp (1222.12 suprafață închiriabilă), Takko (504 mp suprafață închiriabilă), Deichmann (482 mp suprafață închiriabilă), Altex (800 mp suprafață închiriabilă), Animax (129,65 mp suprafață închiriabilă), Pascha Kebap (70 mp suprafață închiriabilă). Construcția pentru Family Center Botoșani a început deja, iar centrul comercial se va deschide în data de 4 noiembrie a acestui an.

Family Center Giurgiu
În orașul Giurgiu, Family Center se va adresa unui numar de 80.000 de locuitori. Adresa este aceeași cu a celui de-al 50-lea magazin Kaufland, deschis în martie 2010: Str. Gloriei. Centrul comercial va pune la dispoziție 430 locuri de parcare, precum și 8 magazine, printre care: Carmolimp (702,01 mp suprafață închiriabilă), Deichmann (507,06 mp suprafață închiriabilă), Takko (544,36 mp suprafață închiriabilă), Animax (115,90 mp suprafață închiriabilă), Altex (587,25 mp suprafață închiriabilă), dm drogerie markt (318,13 mp suprafață închiriabilă), Pascha Kebap (73,05 mp suprafață închiriabilă). Întreaga suprafață construită a Family Center ajunge la 4.328 mp, iar cea închiriabilă la 4.260,52 mp. Construcția proiectului a început deja, urmând a fi finalizată în data de 11 noiembrie.

Family Center Râmnicu Vâlcea
Galeria comercială Family Center din orașul Râmnicu Vâlcea va putea fi vizitată pe Str. Gib Mihăiescu nr. 30, acolo unde există deja magazinul Kaufland, deschis încă din 2005. Family Center va propune consumatorilor 80 de locuri de parcare și 7 magazine, printre care: Altex (650 mp suprafață închiriabilă), Deichmann (465,68 mp suprafață închiriabilă), dm drogerie markt (362,79 mp suprafață închiriabilă), Animax (144,46 mp suprafață închiriabilă), Pascha Kebap (70 mp suprafață închiriabilă), acoperind o suprafață totală construită de 3.428,01 mp și 3.364,95 mp suprafață închiriabilă.

Despre REAL4YOU IMMOBILIEN Gmbh:
Compania are un nume recunoscut pentru profesionalismul său în mai multe piețe din Europa Centrală și de Est, ce includ Austria, România, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și Republica Cehă. Serviciile Real4You acoperă întregul proces, de la construcție până la deschidere, fie că este vorba de un supermarket sau un mall. Real4You a dezvoltat mai mult de 140 de proiecte de retail, precum și un număr impresionant de proiecte de birouri și proiecte rezidențiale. În România, Real4You mai dezvoltă mall-urile Mega Mall și magazinele miniMAX. Mai multe informații despre companie puteți găsi la www.real4you.at

Despre OASIS GRUP:
Grupul Oasis a dezvoltat, din 1993, numeroase centre comerciale în Germania, Austria, Republica Cehă. Începând cu anul 2002, grupul și-a extins activitatea și în România, unde a deschis 45 de magazine Kaufland, 13 magazine Plus Discount, precum și mai multe magazine Takko, Deichmann, Altex, Flanco, dm drogerie markt. Mai multe informații pot fi găsite la www.oasisconsult.com

Despre Scriptmedia

Despre KRAMMER & WAGNER:
Înființată în 1989 de către domnul Heribert Krammer, compania a devenit Krammer & Wagner în 1995, dupa ce domnul Manfred Wagner s-a alăturat proiectului. Cu peste 50 de mall-uri și parcuri de retail dezvoltate la activ și o suprafață totală închiriabilă de peste 500.000 mp, Krammer & Wagner este liderul de piață în Austria, cu birouri deschise și în Croația și România. Expertiza Krammer & Wagner acordă o importanță sporită conceputului de dezvoltare durabilă și acoperă vânzarea – cumpărarea de proprietăți imobiliare, managementul proprietăților imobiliare, expansiune pentru lanțuri de magazine precum și marketing și achiziții. M
Mai multe detalii despre companie puteți găsi la http://www.krammer-wagner.at
ruxandra@scriptmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scriptmedia/krammer-wagner-anunta-lansarea-family-center-in-botosani-giurgiu-si-ramnicu-valcea