Ce este Python?

BUCURESTI - 17 decembrie 2021

Comunicat tip General in Cursuri

Python este un limbaj de programare open-source care a fost conceput în anul 1991. A fost creat inițial în C înainte de a trece la forma sa actuală.

 Ce este Python?

Ce este Python?

Codul Python este citit în același mod în care este citit orice carte în limba engleză – deci poate fi învățat rapid online. Cele mai bune cursuri Python sunt, de asemenea distractive!

Python este utilizat de aproape jumatăte dintre lucrătorii IT care profesează în știința datelor. 

Comunitatea celor ce folosesc Python

Cei din industria IT îl folosesc, iar forumurile sunt pline topice legate de acesta. Există peste 1 milion de proiecte ce folosesc limbajul Python.

Pentru ce este folosit Python?

Codarea în Python poate fi făcută liber. Există deja pe web, numeroase biblioteci și frameworks pentru cei care folosesc Python. Eficientă Python este ridicată, acesta folosind mai puțină memorie decât alte limbaje de programare.

Inteligență artificială, învățare automată și Python

Tehnologiile emergente pot fi controlate, prin limbajul Python chiar de dumneavoastră. Lumea se află într -o continuă schimbare, iar a învață limbajul Python va garantează că veți ține pasul cu schimbarea!

Câștigurile programatorului

Programatorii ce cunosc limbajul de programare Python sunt căutați în întreagă lume prin intermediul a zeci de mii de reclame. Câștigurile unui programator Python pot ajunge peste 100 de mii de dolari pe an, în SUA.

Python, elementele esențiale ale programatorului

Un programator de top trebuie să fie mereu la current cu cele mai noi știri și actualizări ale software-ului. Făcând asta, va avea resurse nelimitate.

Coding online

Vreți să lucrați de oriunde din lume? Programarea în Python este o alegere perfectă. Pe lângă cunoașterea limbajului, trebuie să stăpâniți Pythonanywhere.com, Python Shell Online, repl.it sau Microsoft Azure Notebooks. De asemenea, puteți descărca Python de pe https://www.python.org/

Elementele esențiale ale unui programator

Pip este un instrument pentru gestionarea pachetelor și suplimentelor Python. Scrieți aplicațiile în Django, Scrapy, PyCharm sau Pylons. Sunteți pasionat de știința datelor? Alege Jupyter Notebook cu biblioteci precum NumPy, Pandas, Matplotlib.

Cum începeți să învățați Python?

Există trei etape pentru a învăța Python online - prima implică cunoașterea nucleului limbajului. Al doilea implică învățarea modulelor Python utilizate în mod obișnuit și mai puțin cunoscute. Al treilea implică stăpânirea proceselor de construire Python folosind managerul de pachete pip, printre altele. Începeți prin a participa la seminarii web și la cele mai bune cursuri Python de programare video la preț redus. 

Academia de programare

Academia de Dezvoltare Software organizează cursuri pentru a învăța Python online și la distanță. În câteva luni vă va fi prezentată lumea Python. Tot ce aveți nevoie este o minte deschisă și o dorință de a schimba lumea! Doriți să obțineți certificatul Python? Atunci ne vedem la cursuri!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sdacademy/ce-este-python