Software Development Cluj Napoca lansează SoftHotel - soluţia pentru gestiunea activităţii hoteliere

Cluj-Napoca - 27 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C


Software Development Cluj Napoca este o firmă internaţională de dezvoltare software, care după 4 ani de activitate pe plan internaţional, lansează SoftHotel, creat special pentru industria hotelieră din România, şi care prin gradul maxim de flexibilitate permite personalizarea pâna la nivelul în care întâmpină exact nevoile utilizatorului final.

Software Development Cluj Napoca lansează SoftHotel - soluţia pentru gestiunea activităţii hoteliere

SoftHotel este produs de firma Software Development Cluj Napoca şi a fost conceput pentru a vă ajuta în obţinerea celor mai bune rezultate, dezvoltarea pe principiul modular implicând faptul că beneficiarul poate opta pentru oricare din diferitele variante conţinute.
Cele trei componente principale sunt:

Sistem de gestiune a clienţilor - creat pentru a facilita obţinerea celor mai bune rezultate la orice nivel al administrării hotelului dvs., dotat cu un performant generator de rapoarte cu ajutorul căruia se poate analiza gradul de ocupare al hotelului la orice moment, situaţia cazărilor, numărul de clienţi străini, situaţia încasărilor etc.

Rezervari online – se concretizează prin introducerea noilor rezervări în baza de date a hotelului, ceea ce implică o independenţă crescută, prin faptul că aceasta este stocată pe serverul local, datele fiind protejate împotriva acceselor neautorizate şi se află sub directul control al proprietarului lor. Avantaj important reprezintă realizarea de rezervări online, prin utilizarea formularului existent pe site-ul propriu, unde se pot oferi informaţii cât mai detalitate despre dotarea hotelului în general şi serviciile oferite, în formatul dorit şi cu toate componentele care sunt necesare unei prelucrări în timp real a cererilor de rezervare.

Gestiune pentru restaurant – este destinat administrării complete a activităţii restaurantelor din cadrul hotelurilor sau independent, oricărui restaurant a cărui activitate se doreşte a fi optimizată. Permite operarea directă de către întregul personal, pentru creşterea operativităţii şi transparenţei activităţii zilnice.

Despre SDCN SRL

Pentru mai multe informaţii:
tel: 0264-428232

Raluca Rad
Consilier Marketing
sdcn@cluj.astral.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sdcn-srl/software-development-cluj-napoca-lanseaza-softhotel-solutia-pentru-gestiunea-activitatii-hoteliere