Sector 7


Descrierea companiei Sector 7

Despre Amigo

Cafeaua solubila Amigo este rezultatul a peste doua secole de traditie în cultivarea si prepararea cafelei, traditie care a castigat prestigiul de care se bucura in intreaga lume Grupul Iguaçu, originar din Brazilia.

In Romania, Amigo are o traditie de peste 25 de ani, ca marca a companiei Cia. Iguaçu de Café Soluvel, parte a Grupului Iguaçu. Introdusa pe piata romaneasca in 1982, Amigo a fost pana in 1989 singura marca de cafea solubila existenta pe rafturile magazinelor autohtone. Amigo are in prezent o cota de piata de 27%, care o pozitioneaza printre liderii pietei de cafea din Romania.


Despre Fashion East

FashionEast (www.f-east.ro), lansat in luna noiembrie a.c, este o revista lunara on-line orientata catre tendintele si particularitatile modei din Romania atat la nivel de stiri cat si la nivel de analiza, comentariu si ilustrare.
Reportajele noastre ating subiecte precum street fashion, designeri romani, magazine chic incluzand poze, prezentare, adresa, provocarea stilistului si interviuri cu trend setteri, oameni trendy.

Comunicate Sector 7 :

Vezi toate comunicatele companiei Sector 7.