Securitas alaturi de Oltchim in etapa a VII-a a Ligii Nationale

Ramnicu Valcea - 1 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport

Joi, 3 noiembrie, in incinta Salii Sporturilor Traian din Ramnicu Valcea se va disputa meciul dintreoltchimRamnicu Valcea si HC Zalau din etapa a VII-a a Ligii Nationale dehandbalFeminin.

Securitas alaturi de Oltchim in etapa a VII-a a Ligii Nationale

Handbalistele de la oltchim Ramnicu Valcea vor infrunta echipa HC Zalau, clasata pe locul 3 cu cinci victorii si unsprezece puncte. Meciul disputat va fi unul strans, intrucat, conform spuselor Presedintelui HC Zalau, principalul obiectiv al handbalistelor de la Zalau este clasarea pe primul loc in Liga Nationala de handbal Feminin.  

Oltchim Ramnicu Valcea ocupa in continuare primul loc  in Liga Nationala, avand sase victorii si douasprezece puncte, fiind urmata de echipa HC Dunarea Braila la o diferenta de un punct.

Pe toata durata desfasurarii jocului, Securitas va asigura accesul in sala si intreg perimetrul acesteia, avand o echipa de 17 agenti de securitate distribuiti in asa fel incat sa acopere zonele de risc si sa mentina buna desfasurare, atat in randul spectatorilor, cat si in randul jucatoarelor.

Securitas va fi alaturi de handbaliste si la urmatoarele meciuri atat din Campionatul  Intern, cat si din Campionatul International.

Acest comunicat de presa este disponibil pentru vizualizare si pe www.securitas.com.ro la sectiunea Stiri si Noutati.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 295.000 angajati in 49 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand ca filozofie de business "experienta".