Securitas alaturi de Oltchim Ramnicu Valcea in a 5-a etapa a Campionatului Intern

Ramnicu Valcea - 10 octombrie 2011

Comunicat tip General in Turism

Miercuri, 12 Octombrie, cu incepere de la ora 18:30, in incinta Salii Polivalente din Ramnicu Valcea va avea loc a 5-a etapa din cele 13 ale Campionatului Intern al Ligii Nationale de Handbal Feminin.

Securitas alaturi de Oltchim Ramnicu Valcea in a 5-a etapa a Campionatului Intern

Meciul disputat in aceasta etapa va fi intre Oltchim Ramnicu Valcea si Corona Brasov, echipa clasata pe locul 9 din 14 cu 21 de puncte.

Securitas va asigura atat la acest meci, cat si la viitoarele meciuri din campionat, siguranta jucatoarelor si a spectatorilor.

Securitas va avea o echipa de 16 agenti distribuiti in asa fel incat sa acopere zonele de risc din Sala Polivalenta din Ramnicu Valcea, prevenind si evitand incidentele neplacute ce ar putea perturba buna desfasurare a acestui eveniment.

Acest comunicat de presa este disponibil pentru vizualizare si pewww.securitas.com.rola sectiunea Stiri si Noutati.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 295.000 angajati in 49 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand ca filozofie de business "experienta".

Taguri: agentiSecuritashandbaloltchim