Securitas alături de Eduard Irimia la gala de SuperKombat de la Arad

Arad - 23 octombrie 2012

Comunicat tip General in Sport

Sâmbătă, 20 octombrie, în cadrul Galeriei Mall din Arad a avut loc gala Superkombat World Grand Prix.

Pentru Securitas România, această gală a fost o provocare, întrucât locația în care s-a desfășurat a fost una dificilă din punct de vedere al securității. Având mai multe căi de acces, agenții de securitate ai Securitas România au fost distribuiți în așa fel încât să acopere toate zonele nesigure ale Galeriei Mall.

25 de agenți de securitate au fost alături de luptătorii de Superkombat, dar și de spectatorii și clienții mall-ului, curioși de gala desfășurată în incintă.

Gala Superkombat World Grand Prix a cuprins patru Superfight-uri de senzație, în care românii au înregistrat victorii pe linie, exceptând eșecul suferit în ultimul act de Ghiță. Luptătorul român Sebastian Ciobanu l-a învins pe bosniacul Dzevad Poturak în meciul-vedetă al galei, obținând cu această ocazie un wild-card pentru Superkombat Final Elimination.

Securitas România va fi alături de promoterul Eduard Irimia la următoarea gală, programată pe 10 noiembrie la Sala Polivalentă din Craiova.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider în domeniul securității. Avem mai mult de 300.000 angajați în 50 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Ne concentrăm în crearea soluțiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecărui client, având o experiență la nivel global de peste 80 de ani.