Securitas România alături de Eduard Irimia la gala de Superkombat de la Craiova

Craiova - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Sport

Sâmbătă, 10 noiembrie, a avut loc inaugurarea Sălii Polivalente din Craiova cu ocazia căreia a fost organizată și gala Superkombat World Grand Prix Final Elimination 2012.

În prezența a peste 4000 de spectatori, gala Superkombat de la Craiova a reunit 18 sportivi de pe patru continente. S-au disputat nouă partide, dintre care patru de tip Final Elimination, care au contat pentru calificarea în marea finala din 22 decembrie, iar cinci au fost superfight-urile care au ridicat spectatorii în picioare, aducându-i în ring pe Ionuț Iftimoaie și pe Cătălin Moroșanu. Adversarii celor doi luptători n-au avut nicio șansă în fața sportivilor noștri români care au facut senzație pe ring, dar și în afara acestuia.

Un eveniment de mare amploare pentru oltenii din Craiova la care au participat multe VIP-uri și care a necesitat măsuri stricte de securitate. Securitas România, alături de Jandarmerie și de Poliția Locală a asigurat toate căile de acces ale Sălii Polivalente.

Aproximativ 40 de agenți de securitate distribuiți în zona spectatorilor, în zona VIP și în jurul ringului au asigurat siguranța întregului eveniment. A fost o provocare atât pentru organizatori, dar mai ales pentru echipa Securitas România care a reușit să puna în aplicare toate detaliile în ceea ce privește securitatea unui eveniment de asemenea amploare.

Securitas România va fi alături de luptători și în marea finala, disputată pe 22 decembrie.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider în domeniul securității. Avem mai mult de 300.000 angajați în 51 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Ne concentrăm în crearea soluțiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecărui client, având o experiență la nivel global de peste 80 de ani.

Taguri: Securitassuperkombat