ALBERT’S te provoaca la PARIUL CALITATII...

Brasov - 20 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Media / Publicitate

Etansanti Albert's

Mihaela ILIE - Director de Marketing, Seda Invest Srl

Seda Invest Srl lanseaza campania de rebrandind pentru gama de etansanti profesionali Seda. Procesul de rebranding vizeaza analiza si strategia de brand prezentand astfel, produse profesionale cu o noua identitate de brand, verbala si vizuala.

Dupa o ampla analiza a segmentului de piata vizat, brandul Albert’s a fost creat ca un arbitru care se refera in mod direct la calitate, fiind principiul major in actiunile de recomandare pe piata. Pe langa brand, gama de etansanti beneficiaza si de o conceptie grafica privind designul ambalajului, o creatie simpla care sustine imaginea unui produs profesional, abordand o decizie strategica bazata pe considerente estetice si nu intuitive.

Sloganul “Best quality” va fi prezent pe toate materialele de marketing si P.R, intarind imaginea de brand – Albert’s. Campania de rebranding are la baza efortul strategic de a crea notorietate noului brand. Provocam astfel,segmentul constructiilor la un pariu al “calitatii”. Identitatea campaniei de marketing – Albert’s – este foarte importanta, urmarind dezvoltarea brandului cat si promovarea acestuia pe termen lung, fiind in stransa legatura cu imaginea pe care o construim in mintea clientilor si partenerilor nostri. Un nou brand – Albert’s, best quality, are la baza un mesaj simplu, facand referire la avantajele produselor de calitate.

Pariaza pe calitate si te vom premia cu un bon de cadou pentru cumparaturile tale.

“Noul brand isi doreste repozitionarea unui produs de calitate; prin aceasta actiune de rebranding vom genera o strategie complexa de campanii de fidelizare pe termen lung a partenerilor nostri, incurajand initiativele celor care pretuiesc calitatea.” Dir. Marketing, Mihaela ILIE.

Despre Seda Invest Srl

Despre Seda Invest Srl:

SEDA INVEST a fost înfiintata în anul 2000 si si-a câstigat un loc pe piata prin distribuirea de produse abrazive, unelte si scule, vopsele, organe de asamblare, etansanti, spume, adezivi, echipamente de protectie, scule aschietoare. SEDA INVEST a lansat gama de etansanti siliconici, spume poliuretanice si adezivi profesionali marca ALBERT”S.
SEDA INVEST continua si in 2010 sa fie liderul de piata in domeniul comercializarii produselor abrazive. Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Seda Invest lanseaza RedSquare , cea mai noua gama de produse abrazive de pe piata romaneasca adresata celor mai exigenti utilizatori de produse abrazive. RedSquare are in centrul valorilor sale siguranta utilizatorului , drept urmare a certificat procesul de management al calitatii conform ISO 9001 si produce discurile conform normei europene EN 12413. Seda Invest prezinta si in acest an o provocare continua devenind producatori de vopsele lavabile, adezivi tip aracet cat si amorsa, produse lansate sub brandul Werker si Lavastar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seda-invest-srl/alberts-te-provoaca-la-pariul-calitatii-