Concert live Berti Barbera și Trupa 13

Locul desfasurarii: Talcioc Cultural

Organizator: Alexandria Librării, La Fierarie – Talcioc Cultural și blogul Culturesti.ro

Concert live Berti Barbera și Trupa 13

Alexandria Librării, La Fierarie – Talcioc Cultural și blogul Culturesti.rovă invită sâmbătă, 17 noiembrie 2012, la un concert live deosebit susținut de Berti Barbera și Trupa 13 . Evenimentul va începe la ora 22.00 în Talcioc Cultural (Suceava – Bulevardul 1 Mai, în spatele Centrului de Proiectări).

Trupa 13 este una dintre cele mai cunoscute cover bands din România având o experiență de peste 9 ani. Cu zeci de piese în repertoriu, cei patru membrii ai formației (Cristi “Americanu”, Deni, Claudiu “Kani” și Andrei “Ja”) formează o rețetă sigură pentru o seară de muzică live adevărată. De remarcat faptul că trupa a cântat alături de Pink, Jethro Tull, Twin Dragons și mulți alți artiști internaționali.

Berti Barbera este un artist total: solist vocal al grupului Voltaj ’88 în perioada 1994 – 1997, actor, prezentator TV, muzician de studio, participant ca invitat pe albumele și în spectacolele formațiilor Timpuri Noi, Taxi, Cargo, Pro Consul, Talisman, Phoenix, etc. “Imi doresc să-mi evaluez calitățile evoluând pe cât mai multe scene din lume. Să calătoresc cât mai mult, să gust din cultura, mâncarea și vinul cât mai multor țări. Exiști ca artist doar dacă te manifești la un nivel global.”

Confirmare pana la data: 17 noiembrie 2012

Participare: Taxa de participare