Sesiune de autografe si lansare de carte “Codul lui Oreste” la Alexandria Librarii Focsani

Focsani - 10 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Joi, 17 iunie 2010, ora 17.00 Alexandria Librarii din cadrul Promenada Mall Focsani va invita la lansarea cartii “Codul lui Oreste” de Oreste Teodorescu. Invitati speciali: Ovidiu Enculescu, directorul general al Grupului Editorial RAO si maestrul Reiki Vlad T. Popescu.

Sesiune de autografe si lansare de carte “Codul lui Oreste” la Alexandria Librarii Focsani

Orice incursiune în esoterism nu face decât sã confirme faptul cã Adevãrul se aflã deja pe rafturile bibliotecilor, nu trebuie decât sã avem curajul de a-l cãuta. În Codul sãu, autorul nu face decât sã ne atragã încã o datã atentia asupra acestui lucru, dirijându-ne pe acele cãrãri pe care el însusi a pãsit. O introducere în esoterism care se adreseazã atât profanului, cât si initiatului, trecând cu îndemânare de la samanism la teosofie, de la hermetism la practica zen.

În paginile cãrtii avem acces la traditiile esoterice autohtone, dar suntem introdusi si în spatii cultural exotice, primind invitatia de a trece dincolo de stiintã si de religie pentru a ajunge la cunoasterea Întregului si dobândirea nemuririi.

Cunoscut si iubit pentru emisiunea cu aceeasi nume, Oreste Teodorescu confirmã în paginile cãrtii cã misterul poate fi la fel de charismatic precum cele mai profane artificii culturale.

„Când oamenii gândesc, e minunat. Când spun ceea ce gândesc, devin puternici, iar când fac ceea ce spun, au ajuns întelepti. Astfel, dacã ne concentrãm, fãcându-ne din gând, vorbã si faptã o coloanã a infinitului care urcã spre Dumnezeu, vom reusi sã aducem lumina, chiar si în cel mai întunecat colt al universului.

Noi toti suntem voci de egalã importantã într-un unic cerc. În fata curcubeului, fiecare din noi este unicat, dar toti suntem egali. Fiecare persoanã are o relatie unicã cu Divinitatea. Toti suntem copiii acestei Planete si împãrtim aceeasi biosferã în care trãim cu totii. Respirãm acelasi aer, folosim aceeasi apã si acelasi pãmânt, ne încãlzim cu acelasi sacru foc; de aceea trebuie sã trãim în pace, armonie si iubire ca fii ai aceluiasi popor numit Umanitate!“ Oreste Teodorescu

ORESTE TEODORESCU: realizator al emisiunii Codul lui Oreste (B1 TV) • Presedinte al Clubului de Culturã si Presã Româno-Arab • Editorialist al revistei Lumea Misterelor • Redactor-sef al revistei Initierea • Director executiv la Centrul Independent de Studii si Cercetãri Ezoterice • Producãtor al emisiunii Dreptul la Sãnãtate (B1 TV) • Editorialist la ziarul Gardianul • Editorialist la emisiunea Medic 4 All • Editorialist la revista Tango • Redactor-sef la Trup, Suflet, Minte • Consultant PR-Comunicare • Presedinte al Asociatiei Pentru Apãrarea Demnitãtii Cetãteanului.

Autorul va asteapta pentru a va oferi autografe pe cartea sa de suflet.

Despre Alexandria Librarii

Autorul va asteapta pentru a va oferi autografe pe cartea sa de suflet.

Alexandria Librarii, Promenada Mall Focsani, Tel. 0237 232132
noutati@librariilealexandria.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sedcomlibris-sa-alexandria-librarii/sesiune-de-autografe-si-lansare-de-carte-codul-lui-oreste-la-alexandria-librarii-focsani