Cel Mai Promitator Brand Romanesc ajunge la a IV-a editie

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate

Live site

Agenţia de branding şi design Seed Consultants lansează a patra ediţie a programului Cel Mai Promiţător Brand Românesc, cea mai importantă competiţie adresată IMM-urilor românești, la finalul căreia o companie beneficiază de un proiect de branding gratuit.

Companiile româneşti se pot înscrie în competiţie începând cu 7 martie 2013 pe www.celmaipromitatorbrand.ro. “Credem că prin efortul nostru continuu de a promova brandurile româneşti emergente contribuim la dezvoltarea IMM-urilor, a mediului de afaceri autohton, ajutând indirect brandul de ţară. Emulaţia generată în jurul acestui program ne oferă satisfacţia de a face branding în Romania şi ne arată că direcţia pe care mergem e cea bună. Suntem mândri că avem produse româneşti sănătoase şi oameni de afaceri încrezători în viitorul lor şi al produselor lor.”  a declarat Dochiţa Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Câştigătorii primelor ediţii au fost Laboratoarele Vorel, Ciserom şi Librăriile Alexandria. Seed a dezvoltat şi lansat pe piaţă branduri din rândul celor nominalizaţi pentru Cel Mai Promiţător Brand Românesc, printre care câteva branduri româneşti regionale: Andu, Aliphia, Careless Beauty şi Pic Flavours.

Printre membrii juriului la ediţiile anterioare s-au numărat nume sonore precum: Niels Schnecker, Elena Cristian, Income Magazine, Dan Tudoroiu, Income Magazine, Cristian Popa, CCSB, Emma Beckmann, Landor Associates şi Dochiţa Zenoveiov (Seed Consultants).

Cel Mai Promiţător Brand Românesc este un demers iniţiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates în România. Obiectivul acestui program este (1) să crească notorietatea industriei româneşti de consultanţă de brand şi a rolului semnificativ pe care branding-ul îl are în succesul oricărei afaceri şi (2) susţinerea dezvoltării brandurilor româneşti de valoare. Regulamentul competiţiei şi toate detaliie pentru înscriere sunt disponibile pe www.celmaipromitatorbrand.ro

Despre Seed Consultants Branding & Design

Seed Consultants este o companie romaneasca ce ofera servicii de consultanta in branding si design. Din 2008, compania este partenerul exclusiv in Romania al Landor Associates, cele doua companii colaborand strans atat pentru proiecte locale, cat si internationale, reusind astfel sa imbine pratica locala, intelegerea si cunoasterea culturii romanesti, cu expertiza globala in branding. Portofoliul Seed Consultants numara brand-uri importante precum Angst, Radio ZU, Petrom, GSP TV, Ruukki Romania, Intact Media Group, PowerClub, Tempora, Financiarul.Ruukki Romania este parte a concernului international Rautaruukki Oyj Finlanda si furnizeaza otel, produse din otel, componente pe baza de metal, sisteme si produse la cheie in industria constructiilor si in industria metalurgica. Solutiile oferite includ de asemenea servicii de proiectare si instalare. Compania isi desfasoara activitatea in 26 de tari, iar actiunile sale sunt cotate la Bursa NASDAQ OMX Helsinki. Rautaruukki Corporation activeaza din anul 1960.

Taguri: brandingdesignSeedromanescpromitator