Simplitate si mestesug in constructii. Materiale si solutii moderne pentru casa. Decoratiuni si medicina traditionala. Simplu si pe intelesul tuturor. A aparut numarul pe mai al revistei SELECTIV în Constructii şi Amenajari

BUCURESTI - 10 mai 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Construieşti? Amenajezi? Îţi redecorezi casa? NU prea ai timp de vrajeala? Vrei să îţi păstrezi sănătatea mentală ca să te bucuri de casa ta şi după ce lucrările s-au terminat? Revista “SELECTIV în Construcţii şi amenajări” îţi aduce, odată cu număr pe mai al acestei primăveri, noi informaţii pe înţelesul tuturor despre construcţii şi amenajări. Concepută într-o manieră pragmatică şi elegantă, revista “SELECTIV în Construcţii şi amenajări” este un sprijin real pentru oricine porneşte pe drumul aventuros al construcţiei şi amenajării unei case.

Simplitate si mestesug in constructii. Materiale si solutii moderne pentru casa. Decoratiuni si medicina traditionala. Simplu si pe intelesul tuturor. A aparut numarul pe mai al revistei SELECTIV în Constructii şi Amenajari

Din bogatul sumar al numărului pe mai, vă propunem:

EDITORIAL
Romania re-construita
INTERVIU
Simplitate şi meşteşug
MATERIALE DE CONSTRUCŢII
Betonul aparent
Fierul beton
B.C.A.
INSTALAŢII SANITARE
Încãlzirea prin pardosealã
IZOLAŢII
Termoizolaţia
ACOPERIŞ
Ţigla ceramicã
FINISAJE
Sticla
Gips cartonul
MOBILIER
Spaţiu şi intimitate: dormitorul
TEHNOLOGIE
Panourile solare
DECORAŢIUNI
Farmecul florilor uscate
MEDICINĂ TRADIŢIONALĂ
Traista ciobanului
GALERIA DE ARTĂ
Ioana Grigorescu
LISTÃ DE FURNIZORI

Despre SELECTIVE INTERNATIONAL S.R.L.

Despre “SELECTIV în Construcţii şi Amenajări”

Revista „SELECTIV în Construcţii şi Amenajări” prezintă într-o manieră simplă, pragmatică, utilă şi elegantă articole de interes pentru persoanele ce doresc să construiască, să renoveze sau să reamenajeze o casă. Revista “SELECTIV” îi ajută să aleagă produsele care li se potrivesc cel mai bine, le spune de unde să le cumpere, ce noutăţi apar pe piaţă şi care sunt cele mai bune oferte.

Principiul “SELECTIV în Construcţii şi Amenajări” este acela de a oferi o bază onestă de cunoştinţe, astfel încât cititorii să poată colabora eficient cu arhitectul, cu dirigintele de şantier, cu meşterii sau cu furnizorii de materiale.

Revista “SELECTIV în Construcţii şi Amenajări” are un format elegant, luminos şi prietenos, îmbinând armonios partea artistică cu aspectele practice. Prin natura conţinutului, abordarea editorială, conceptul onest şi pragmatic, revista SELECTIV şi-a definit o identitate aparte în peisajul publicistic de acest gen din România.

Eleodor Ghenoiu
Marketing&Communication Manager
Revista „Selectiv in constructii si amenajari”

Selective International SRL
Bucuresti, Bd. Matei Basarab 65
Bl. L 109, Sc. 3, ap.42, sector 3
tel/fax: 031 401 12 83
office@revistaselectiv.ro