Afacerile românești au acum un avantaj competitiv

Baia Mare - 30 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Creșterea exponențială a performanței unui business este sprijinită de alegerea unei aplicații software de gestiune a stocurilor fiabilă, eficientă și cu un raport optim cost-calitate. Dezvoltată local de către o echipă dedicată de programatori români, aplicația se poate adresa punctual, cu suport accesibil și personalizat, nevoilor specifice ale oricărei afaceri.

program gestiune

program gestiune

 „Putem spune că am dezvoltat aplicația software împreună cu clienții noștri, pentru că am ținut cont de nevoile specifice ale fiecăruia dintre ei. SelectSOFT Gestiune Stocuri răspunde provocărilor zilnice cu care se confruntă afacerile care au rulaj mare de marfă, iar dezvoltarea nu se oprește aici. Consultăm piața, ascultăm clienții și actualizăm încontinuu programul software.”  

Călin Buciuta, CEO & Fondator SelectSOFT

SelectSOFT, dezvoltator de produse software inovative dedicate sectorului economic, a creat aplicația software Gestiune Stocuri, instrument IT care se pliază pe nevoile specifice ale unui business de orice dimensiune, dar cu rulaj mare de marfă, cu precădere magazine sau depozite. Aplicația software automatizează fluxurile de lucru prin optimizarea proceselor și operațiunilor zilnice de gestiune a stocurilor. Ca rezultat, aplicația reduce costurile business-urilor, evită pierderile de natură financiară și generează un set de informații actualizate în timp real ce ajută managerul să ia decizii care maximizează profitul.

SelectSOFT Gestiune Stocuri este un program de gestiune competitiv, cu o interfață ușor de utilizat. A fost dezvoltat în funcție de specificul activității comerciale a companiilor de mici și mari dimensiuni și îmbunătățit pe parcursul anilor ținându-se cont de particularitățile fiecărui client în parte. Programul software facilitează, la costuri de achiziție adaptate pieței românești, gestionarea corectă a magazinelor, depozitelor sau punctelor de preluare marfă.

Aplicația software SelectSOFT Gestiune Stocuri rezolvă problemele legate de gestiunea deficitară a stocurilor unei afaceri, dar are implicații și în sfera creșterii performanței angajaților și îmbunătățirii procesului decizional.

Programul de gestiune simplifică operațiunile de preluare marfă și oferă informații în timp real asupra situației stocului. Cu ajutorul lui se întocmesc rapid și ușor documente fiscale cum ar fi avize, transferuri între punctele de lucru, bonuri fiscale, documente de transport, fișe de inventar și orice alte rapoarte necesare. Aplicația software are un impact major și asupra proceselor de vânzare: le fluidizează, astfel că durata de servire și procesare a unei vânzări este foarte scurtă.

Prin automatizarea proceselor repetitive din cadrul unei afaceri, aplicația reduce erorile de natură umană și optimizează timpul alocat activităților zilnice ale echipei, crescându-i productivitatea. Softul de gestiune generează rapoarte complexe sub formă de grafice ușor de înțeles, pe baza cărora managerii pot lua cele mai profitabile decizii de business.

„Putem spune că am dezvoltat aplicația software împreună cu clienții noștri, pentru că am ținut cont de nevoile specifice ale fiecăruia dintre ei. SelectSOFT Gestiune Stocuri răspunde provocărilor zilnice cu care se confruntă afacerile care au rulaj mare de marfă, iar dezvoltarea nu se oprește aici. Consultăm piața, ascultăm clienții și actualizăm încontinuu programul software.” - Călin Buciuta, CEO & Fondator SelectSOFT

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/selectsoft/afacerile-romanesti-au-acum-un-avantaj-competitiv