Inogas - Detectoare De Gaz Metan Performante, La Standarde Europene, Produse De Division Gas In Romania

BUCURESTI - 12 septembrie 2016

Comunicat tip General in Industrie, Tehnologie, Energie

Division Gas Solutions, singura companie care ofera produse cu rezistenta la presiuni de pana la 40 bar si unic distribuitor al Agru Kunstsofftechnik Gmbh pe piata locala, produce si comercializeaza in Romania detectoare de gaz metan la standarde europene. Operatorii in domeniu, firmele de instalatii sau utilizatorii finali pot achizitiona detectoarele Inogas de ultima generatie la un pret competitiv, sporind astfel semnificativ siguranta locuintelor sau a spatiilor de birou.

Intreaga noastra strategie s-a axat, de la bun inceput, pe dezvoltarea celor mai inovatoare si sigure solutii pentru instalatii, cu accent pe siguranta si confortul utilizatorului. Dupa introducerea primelor termostate cu display in limba romana din tara noastra, a robinetilor PN40, singurii de acest tip de pe piata din Romania, decizia de a produce pe cont propriu detectoarele de gaz metan Inogas a venit cat se poate de firesc. Sprijinim montarea si utilizarea responsabila a instalatiilor!

Bogdan Panainte, managing partner al Division Gas Solutions

ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) a emis la finalul anului trecut ordinul care obliga consumatorii casnici la montarea detectoarelor de gaze naturale in orice spatiu in care se afla un consumator de combustibil gazos de tip aragaz, centrala etc. Noua reglementare, intrata in vigoare la inceputul lui 2016, vizeaza, in teorie, doar incaperile inchise, ale caror geamuri securizate sau termopan au o grosime de cel putin 4mm. In plus, aceste aparate sunt obligatorii doar in cazul instalatiilor de gaze puse in functiune incepand cu anul 2008.

Chiar si asa, frecventa exploziilor cauzate de acumulari de gaze in locuinte, la nivelul tarii, determina tot mai multi consumatori sa apeleze la un astfel de dispozitiv. Prin comercializarea modelelor Inogas, Division Gas vine in intampinarea tuturor celor preocupati de siguranta spatiului de locuit. Special concepute pentru a functiona cu electrovalvele normal deschise, cat si normal inchise, la voltajul de 230V, conform standardelor europene CEI-EN 50194-1, detectoarele Inogas sunt ideale pentru locuinte.

Detectorul de ultima generatie Inogas functioneaza pe baza unui senzor SnO2, produs de Figaro Engineering Inc, producatorul japonez fiind lider mondial pe acest segment, a carui durata de viata este estimata la 5 ani. In plus, are un timp de activare de aproximativ 15 secunde de la momentul punerii sub tensiune respectiv un timp de activare a releului de aproximativ 10 secunde de la depasirea pragului de sensibilitate. In functie de situatie, se pot monta mai multe astfel de detectoare la aceeasi electrovalva de oprire a gazului.

Division Gas are o experienta de peste 10 ani in domeniu si produce detectoarele de gaz metan Inogas inca din anul 2013, oferind asistenta tehnica gratuita pentru orice aspect legat de instalarea, montarea respectiv functionarea ulterioara a acestor produse, fiind prima companie din Romania care ofera acest serviciu pe segmentul sau. Compania este unul dintre principalii furnizori de pe piata firmelor de productie si distributie de materiale pentru instalatii din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/selmark-advertising-srl/inogas-detectoare-de-gaz-metan-performante-la-standarde-europene-produse-de-division-gas-in-romania