QMAG.RO Ofera Reduceri De Pana La 25% La Seminee, Sobe Si Centrale Termice Cu Peleti

BUCURESTI - 12 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Tehnologie, Retail, Energie

E.G.S. BUILDING CONSTRUCT, unul din liderii de piata ai sectorului centrale pe peleti si seminee/termoseminee lemn, vine in sprijinul celor interesati de Programul Casa Verde cu o serie de reduceri de preturi la o gama atractiva de produse. Clientii care investesc in instalarea unor sisteme de incalzire pe baza de energie regenerabila isi pot diminua semnificativ cheltuielile ulterioare instalarii, prin achizitionarea convenabila a produselor disponibile in cadrul magazinului online Qmag.ro.

QMAG.RO Ofera Reduceri De Pana La 25% La Seminee, Sobe Si Centrale Termice Cu Peleti
 Exista aceasta tendinta de finantare a investitiilor in sisteme de eficientizare a consumului energetic, iar programul Casa Verde se bucura de un interes crescut atat din partea persoanelor juridice, cat si a celor fizice. Noi am sesizat o lacuna semnificativa in cadrul legislativ al programului de mediu, excluderea finantarii peletilor, o resursa extrem de utila in productia de energie regenerabila, si am dorit sa ne sprijinim activ clientii in decizia de a se alinia cerintelor acestui program. 

Dan Saila, directorul tehnic al grupului

 

Preocuparea pentru mediu, sustinuta de Fondul de Mediu cu suma de 150 de milioane de lei prin Programul Casa Verde 2016, include la categoria cheltuielilor eligibile DOAR: achizitia instalatiilor care produc energie termica din surse regenerabile; cheltuielile de montare si punere in functiune; respectiv taxa pe valoarea adaugata. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT ofera celor preocupati de mediu o alternativa ecologica la preturi avantajoase, pe baza de peleti, a caror amprenta asupra mediului inconjurator este extrem de mica.

Ofertele de centrale termice cu peleti, seminee centrala termica cu peleti sau sobe cu peleti ale Qmag.ro includ numeroase modele cu reduceri de 15%, 20% si chiar si 25%. Optarea pentru un astfel de sistem de incalzire, pe langa diminuarea substantiala a pretului de achizitie, ofera si posibilitatea de economisire pe termen mediu si lung, peletii fiind nu doar accesibili oriunde si oricand, ci si foarte usor de stocat si extrem de economici.

 

Obtinuti intr-un diametru standard, prin compactarea la presiune mare a reziduurilor de lemn, acestia au o consistenta densa si o umiditate scazuta, oferind o combustie uniforma si eficienta. Mai mult decat atat, sunt compatibili deopotriva cu sistemele de ardere clasice, cat si cu cele automatizate, fie ele centrale, sobe sau seminee. Qmag.ro are in portofoliul sau toate aceste sisteme de ardere si incalzire pe baza de peleti, acum la preturi extrem de atractive.

 

Marca a E.G.S. BUILDING CONSTRUCT, Qmag.ro deserveste o companie cu traditie pe piata din Romania in comercializarea de produse pe baza de lemn, peleti, bioetanol sau gaz, compatibile cu orice tip de casa sau design interior. Importator si distribuitor al celor mai competitivi producatori de profil din Europa, acesta sprijina piata locala prin solutii moderne, prietenoase cu mediul si accesibile.