Comunicat de presă privind începerea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor” SC SELMAW SRL

Santion - 14 aprilie 2021

Comunicat tip General in Logistica/Transport

SC SELMAW SRL ANUNȚĂ ÎNCEPEREA PROIECTULUI „GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU” ACORDATE BENEFICIARILOR IMM-URI CU ACTIVITATEA ECONOMICĂ ÎN UNUL DIN DOMENIILE DE ACTIVITATE PREVĂZUTE IN ANEXA NR.2

LOGO

SC SELMAW SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU” proiect nr RUE 7005 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE CLUJ-NAPOCA, respectiv 30.12.2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin Măsura Granturi pentru capital de lucru, implementată de către Ministerul Economiei,Energiei și Mediului de Afaceri, MEEMA și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului CLUJ-NAPOCA (AIMMAIPE) în cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totala) din care: 725.925,00 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Perioada de implementare a proiectului este de 180 zile, de la data semnării contractului de finantare 07.04.2021 până la data de 06.10.2021 Locația de implementare a proiectului este situată în România, localitatea Santion, nr.706, județ Bihor.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Date de Contact beneficiar: SC SELMAW SRL

Persoană de contact: Serac Grigore

Email: proiectselmaw@gmail.com