Lansare Portal VizeAmerica.com

Cluj-Napoca - 5 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

VizeAmerica.com se transforma din site de prezentare in portal national destinat tuturor participantilor la Visul American: atat viitori angajati in SUA, cat si firmele de recrutare care isi prezinta ofertele. Vei gasi informatii despre SUA: cum gasesti chirie, cum iti faci buletin (State ID), CNP (SSN), cum deschizi un cont in banca si multe altele. VizeAmerica.com este sursa ta de incredere. Esti liber sa lasi comentarii, sa iti spui parerea buna sau rea despre orice firma de plasare forta de munca si sa vorbesti cu alti participanti la munca in SUA pe forum.
In continua noastra incercare de a veni in intampinarea nevoilor dvs. de realizare profesionala, VizeAmerica.com va prezinta in PREMIERA in Romania, programul de Emigrare Legala in USA bazat pe Viza H1B. De asemenea in curand va vom oferi American Green Card -uri, Vize de Munca in Anglia si Vize de munca in Australia.

Lansare Portal VizeAmerica.com

VIZE DE MUNCA IN USA PENTRU STUDENTI, ABSOLVENTI, MASTERANZI, MUNCITORI EMIGRARE USA, CETATENIE, GREEN CARD, CASATORIE USA

In ultimii 4 ani, VizeAmerica.com a ajutat mii de romani sa se inscrie la Loteria Vizelor DV USA [US State Department Visa Lottery ] si nu putini dintre candidatii nostri au si castigat, iar astazi sunt in USA cu familiile lor.

Acum, datorita cererii crescande de informatii si oportunitati de apleca la munca sau emigrare in Statele Unite ale Americii, VizeAmerica.com incearca sa va puna la dispozitie toate informatiile necesare, pasii de urmat, documente, conditii pentru ca dvs. sa va indepliniti visul: o calatorie in USA, un contract de munca in State, o oportunitate de afaceri cu companii americane de prestigiu, o slujba bine platita pe continentul american.

Romanii au asteptat pe americani zeci de ani, a sosit insa vremea sa mergi la ei acasa si sa arati ce stii, ce poti si mai ales sa iti dovedesti tie ca indiferent de varsta sau specializare in munca, America reprezinta inca o oportunitate de succes.

Pe acest portal se vor regasi in scurt timp toate ofertele si oportunitatile firmelor de recrutare autorizate din Romania, care recruteaza si plaseaza forta de munca in Statele Unite si Canada, precum si alte oferte de emigrare permanenta in America, bazate pe contracte de munca, casatorie, infiere, logodna, afaceri si altele.

Deci, fie ca doriti vize J1, H1B, H2B, B1, H1C, H3 etc, o sa incercam sa va oferim aici toate informatiile necesare pentru ca dvs sa dispuneti de toate mijloacele necesare obtinerii mult ravnitei vize de America in Pasaport.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/semnos-group-international/lansare-portal-vizeamerica-com