Premiera filmului LEFT BEHIND - WORLD AT WAR

Cluj-Napoca - 17 octombrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Centru Crestin Riul Vietii va invita la Premiera absoluta in Romania a filmului "Left Behind - World at War" , film ce face parte din seria celebra "Left Behind". Va vom prezenta in continuare, pe scurt, cateva detalii interesante, care, speram noi, va vor atrage sa veniti si sa-l vedeti. Va fi experienta care va va pune pe ganduri cel mai mult anul acesta, poate unica chiar si in toata viata!

Premiera filmului LEFT BEHIND - WORLD AT WAR

CAND? - 21 Octombrie 2005
UNDE? - Str. G-ral Traian Mosoiu nr.28 (fosta Dostoievski), Cluj-Napoca
LA CE ORA? - 19:00

Dupa seara premierei, filmul va fi prezentat publicului doritor, si Sambata, 22 Octombrie 2005, orele 19:00 si din nou Duminica, 23 Octombrie 2005, orele 19:00, la aceeasi adresa.

In rolurile principale: Louis Gossett Jr, Kirk Cameron, Arnold Pinnock, Janaya Stephens, Chelsea Noble, Gordon Currie, Laura Catalano, Jessica Steen si altii.

Despre film
Bazat pe ultima parte a cartii “Tribulation Force” de Tim LaHaye si Jerry Jenkins. Este un thriller politic despre sfarsitul lumii. Lumea este controlata de un auto-proclamat Mesia si de Guvernul Unic Mondial al acestuia. Un Presedinta USA se lupta cu inversunare impotriva tuturor celor care nu accepta aceasta noua ordine mondiala pana cand o descoperire socanta il forteaza sa schimbe taberele.

PRESEDINTELE GERALD FITZHUGH traieste intr-o alta lume – toti fac la fel .

Cu un an si jumatate in urma lumea a fost lovita de cea mai mare catastrofa din istorie. Fara avertisment si fara vreun semn, sute de milioane de oameni au disparut pur si simplu de pe fata Pamantului. Lumea era intr-un haos ca niciodata inainte.

Totusi, se pare ca un barbat face fata acestei provocari. Un barbat a avut taria si puterea de convingere pentru a uni lumea zguduita. Un barbat a dat lumii speranta. Numele lui era NICOLAE CARPATHIA. El domneste acum peste tot Pamantul.

Fitzhugh, ca cei mai multi din America , sustine cu toata inima noua guvernare mondiala a lui Nicolae, dar exista si cei care n-o fac. O periculoasa militie si un grup subteran de crestini nascuti din nou activ, insa separat, muncesc pentru a-l termina pe Nocolae. Desi motivele lor pentru a rezista sunt diferite, ambele grupuri sunt etichetate ca teroristi periculosi pe care Fitzhugh trebuie sa-i opreasca fara mila.

Dupa un atentat la viata lui, totusi, Fitzhugh incepe sa-l studieze mai de aproape pe Nicolae si noul sa Guvern Mondial. Il forteaza pe BUCK WILLIAMS, un jurnalist international care are o cale de acces catre Nicolae, sa-l ajute. Buck este un crestin si crede ca Nicolae este de fapt Anticristul profetit, dar Fitzhugh vrea fapte - nu povesti.

Cu ajutorul unui spion al Militiei, Fitzhugh dezscopera planurile ticaloase ale noului guvern pentru genocid si se alatura imediat aceleasi rezistente pe care a incercat atat de mult s-o distruga. Intre timp, mii de oameni sunt infectati cu virusul produs de noul guvern, inclusiv proaspata sotie a lui Buck CHLOE STEELE si mentorul sau PASTORUL BRUCE BARNES.

Avand putin timp la dispozitie, atat Fitzhugh cat si Buck trebuie sa ia cea mai grea decizie a vietilor lor. Va sacrifica Fitzhugh vietile a milioane de oameni pentru a salva America? Poate Buck sa-l conduca pe Fitzhugh la adevaratul adevar despre Nicolae inainte de a fi prea tarziu? Si dupa ce fumul se ridica: cine va supravietui celui de-al treilea razboi mondial?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/semnos-group-international/premiera-filmului-left-behind-world-at-war