Parada Taurilor 2014

Locul desfasurarii: Sediul Semtest-BVN SA

Organizator: Semtest-BVN SA

Parada Taurilor 2014

Parada Taurilor – SEMTEST-BVN

Sîngeorgiu de Mureș, 4 octombrie 2014 ora 10°°

Singurul eveniment de acest gen din țară

Atracția anului iată că a devenit întâlnirea de la Semtest-BVN a fermierilor, specialiştilor din agricultură, reprezentanții ministerului agriculturii, presa de specialitate, cu toții iubitori de animale.

O genetică de talie internațională, cu taurii care scriu adevărate pagini de  istorie pentru Zootehnia din  Romania, o genetică ce concurează la nivel european și mondial, se utilizează la I.A. cu succes în Europa, iar din 2013, 6 din cei mai valoroși tauri aduc progres genetic și în China, o genetică de vârf ce poate fi admirată la Sângeorgiu de Mureș.

Specialiştii noştri asigură toate condiţiile pentru ca informaţiile ajunse la dumneavoastră să vă fie utile şi cât mai complete, asigurăm posibilitatea de a vedea în jur de 40 tauri pe rase şi categorii de exploatare: testare genomică, așteptare, producţie și linii consacrate. 

Vă invităm să participați la Parada Taurilor, eveniment organizat de Semtest-BVN, în data de 4 Octombrie 2014 ora 10°°, într-o atmosferă de sărbătoare, sub dealul Tofalău, unde iubitorii de animale veniți din toate colțurile țării au ocazia să privească aceste minunate exemplare.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Director SEMTEST-BVN

Ing. Valer Sician

Despre SEMTEST- BVN

Semtest BVN are ca obiectiv principal asigurarea reproducţiei la bovine şi suine prin însămânţarea artificială şi intensificarea procesului de ameliorare a raselor. Unitatea noastră prin seriozitatea şi priceperea manifestată în activitate de selecţie şi ameliorare a devenit partenerul principal al crescătorului de bovine din Romania. Domenii de activitate: Producerea materialului seminal Difuzarea materialului seminal Export material seminal Consultanţă de specialitate

Confirmare pana la data: 4 octombrie 2014

Participare: Intrare libera